Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nes Noord Eengezinswoningen, Schagen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nes Noord Eengezinswoningen, Schagen

Plaats: Schagen
Aantal: 21
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Noord-Holland | Schagen
Info
Nes Noord is het nieuwste woongebied in Schagen. In het najaar van 2012 starten wij met de verkoop van 21 eengezinswoningen.

Bijzonder ruime woningen
Door de breedte van de woningen beleeft u alle vertrekken als bijzonder ruim. De woonkamer komt uit op de tuin en de open ke...

Volledige omschrijving
Nes Noord is het nieuwste woongebied in Schagen. In het najaar van 2012 starten wij met de verkoop van 21 eengezinswoningen.

Bijzonder ruime woningen
Door de breedte van de woningen beleeft u alle vertrekken als bijzonder ruim. De woonkamer komt uit op de tuin en de open keuken ligt aan de straatkant. Op de 1e verdieping vindt u 3 slaapkamers en een badkamer met 2e toilet. Een vaste trap brengt u op de ruime zolder. Die is geschikt voor een extra kamer en bergruimte. Het is mogelijk om een dakkapel te plaatsen.

Hoekwoning met erker
Kiest u voor een hoekwoning? Dan krijgt u aan de zijkant een fraaie erker. De hoekwoningen hebben bovendien een berging in de achtertuin.

Meer informatie volgt.
 
In Nes Noord in Schagen is het heerlijk toeven. Het aangrenzende park is voor iedereen toegankelijk. Er zijn plantsoenen, bomen, speelplekken en visvlonders. Tussen Nes Noord en Hoep Noord kunt u echt genieten van het groen. Het is een ideale plek om te wandelen, joggen, flaneren, varen, vissen en schaatsen. Via het fietspad door het park dat van Hoep Noord naar het centrum van Schagen loopt, bent u snel bij alle voorzieningen.

Natuurlijke ligging van Schagen
Bollenvelden, duinen, dijken, weilanden en pittoreske dorpjes geven de omgeving van Schagen een speciaal karakter. Het ademt nog echt de sfeer van een historische polderlandschap. Dit ziet u bijvoorbeeld terug aan de oude molens, stolpboerderijen en de 126 km lange West-Friese Omringdijk. Schagen ligt vlakbij de kust en diverse natuurgebieden, zoals het Zwanenwater en het Robbenoordbos.

Recreatie in de buurt
De binnenmeren, vaarten en kanalen staan in directe verbinding tot elkaar waardoor u mooie vaartochten kunt maken. Bovendien zijn alle gemeentes in de regio door fiets- en kanoroutes met elkaar verbonden. Richting Alkmaar komt een nieuw opgezet golfcomplex.
 
Schagen
Schagen ligt in het centrum van Noord-Holland-Noord.  Met 19.000 inwoners is de stad niet groot. Toch heeft Schagen een belangrijke regiofunctie. Het aanbod van cultuur, onderwijs, recreatie en sport is afgestemd op 50.000 mensen. Dit is te vergelijken met een stad van middelgrote omvang.

Bereikbaarheid
In Schagen bent u zo! Met de trein Amsterdam-Den Helder en met de bus. Met de auto is Schagen ook goed bereikbaar. De provinciale wegen N241, N245 en N248 brengen u gemakkelijk en snel naar de rest van Noord-Holland.

Share |
Meer woningen
Meer woningen