Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Vreeswijk, Nieuwegein Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuw Vreeswijk, Nieuwegein

Type: Huur
Plaats: Nieuwegein
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 975 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Utrecht | Nieuwegein
Info
Welkom in Nieuw-Vreeswijk: de parel van Nieuwegein. Hier wordt gebouwd aan De Waterhof. Wonen in de Waterhof is genieten van alles wat het maritieme leven biedt. Het is wonen aan een jachthaven waar zeilboten en plezierjachten aanmeren. Waar wandelaars flaneren langs de kade en watervogels zich thuis voele...

Volledige omschrijving
Welkom in Nieuw-Vreeswijk: de parel van Nieuwegein. Hier wordt gebouwd aan De Waterhof. Wonen in de Waterhof is genieten van alles wat het maritieme leven biedt. Het is wonen aan een jachthaven waar zeilboten en plezierjachten aanmeren. Waar wandelaars flaneren langs de kade en watervogels zich thuis voelen.
 
Karakteristiek
Daar waar de Vaartse Rijn en het Merwedekanaal samenkomen, op het noordelijkste deel van ‘De Punt’, worden drie appartementengebouwen met stoere namen gebouwd: Stevenaak, Zandaak en Klipperaak. In Zandaak bevinden zich 48 huurappartementen. De gebouwen zijn ontworpen in de karakteristieke stijl van havenpakhuizen: hoge kappen, topgevels met hijsbalken, balkons die lijken op laadplateaus. Van buiten authentiek, van binnen eigentijds ingericht en voorzien van álle comfort. Met grandioos uitzicht!

Vreeswijk, een dorp met een rijke historie
De Vreeswijkse geschiedenis gaat ver terug. Bloeiende handel, koopvaardij en bedrijvigheid. Deze sfeer van vroeger is nu nog te proeven in Vreeswijk. De Oude Sluis is een bezienswaardigheid, maar nog steeds in gebruik voor pleziervaart. Ook het ‘Schuttevaerpad’ en de fietspontjes tonen de sfeer van vroeger.

Alles binnen bereik
Door de unieke ligging van De Waterhof heeft u alles om van te genieten vlakbij huis! Het centrum van Vreeswijk vindt u op loopafstand met alle benodigde voorzieningen. Door aansluiting op de A2 en A27 liggen steden als Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag binnen bereik. Bovendien is er een directe busverbinding naar het centrum van Utrecht.

Eigen parkeerplaats
Nieuw-Vreeswijk is autoluw. De appartementengebouwen hebben een gezamenlijke, ondergrondse garage met behalve een ruime berging ook een eigen parkeerplaats. Het enige wat u ruikt is de frisse lucht van water en natuurlijk groen, soms gemengd met een subtiel snufje diesel van de motorjachten. Het ultieme vakantiegevoel thuis!

Omgeving
Een vierkamerappartement, speciaal voor rustzoekers. De woonkamer is ca. 40 m2 en heeft openslaande tuindeuren naar het balkon. De living heeft speelse woonaccenten door de dakkapellen. Er is een open hoekkeuken, voorzien van alle benodigde apparatuur. Er zijn drie kamers voor slapen, werken, studeren of h...

Volledige omschrijving
Een vierkamerappartement, speciaal voor rustzoekers. De woonkamer is ca. 40 m2 en heeft openslaande tuindeuren naar het balkon. De living heeft speelse woonaccenten door de dakkapellen. Er is een open hoekkeuken, voorzien van alle benodigde apparatuur. Er zijn drie kamers voor slapen, werken, studeren of hobby, deze zijn ca. 8,5 m2, 9,5 m2 en 13,5 m2 groot. De luxe badkamer van ca. 9 m2 is betegeld en voorzien van bad en douche. U komt het appartement binnen via de hal met garderobe en toilet. Verder is er een inpandige berging/werkruimte voor bijvoorbeeld wassen en drogen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen