Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bloemenbuurt Zuid - Bloom, Eindhoven
Nieuwbouw:
Bloemenbuurt Zuid - Bloom, Eindhoven

Type: Koop
Plaats: Eindhoven
Aantal: 24
Soort: Appartement
Prijs: € 207.100 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Eindhoven
Info

De appartementen van Bloom zijn onderdeel van het herstructureringsproject Bloemenbuurt- Zuid. Aan de Irislaan in deze jaren '30 wijk zijn 24 unieke koop- appartementen gebouwd. Uniek, omdat je de keuze krijgt uit vijf typen appartementen en 6 lofts met ieder weer verschillende plattegronden. Daarvan is...

Volledige omschrijving

De appartementen van Bloom zijn onderdeel van het herstructureringsproject Bloemenbuurt- Zuid. Aan de Irislaan in deze jaren '30 wijk zijn 24 unieke koop- appartementen gebouwd. Uniek, omdat je de keuze krijgt uit vijf typen appartementen en 6 lofts met ieder weer verschillende plattegronden. Daarvan is er zeker één op jouw lijf geschreven.

 

Appartementen:
De 24 koopappartementen zijn uniek, er zijn vijf typen appartementen met daarin weer verschillende plattegronden. De appartementen zijn ruim van opzet, hebben veel lichtinval en ieder een mooie buitenruimte.

Lofts:
Naast de appartementen van Bloom kun je ook kiezen voor een loft. Dit zijn grote appartementen direct gelegen onder de kap van bloom met hoge plafonds en unieke raampartijen.

 

Parkeren:
Elk appartement en elke loft in project Bloom heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder onder het gebouw. Met de lift vanuit de kelder ben je zo in je eigen appartement. Ook hoort er bij ieder appartement een berging gelegen in de kelder voor extra opslag.

Omgeving

Locatie:
Je kunt in de Bloemenbuurt- Zuid rekenen op een omgeving met veel groenvoorzieningen in de buurt. Een goede reden om op een zomerse dag even naar het park te gaan om te wandelen of te sporten. Met het centrum van Eindhoven, scholen, sport- en winkelvoorzieningen op loop- en fietsafstand ku...

Volledige omschrijving

Locatie:
Je kunt in de Bloemenbuurt- Zuid rekenen op een omgeving met veel groenvoorzieningen in de buurt. Een goede reden om op een zomerse dag even naar het park te gaan om te wandelen of te sporten. Met het centrum van Eindhoven, scholen, sport- en winkelvoorzieningen op loop- en fietsafstand kun je jezelf geen betere locatie voorstellen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen