Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Lombok Zuid, Eerbeek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Lombok Zuid, Eerbeek

Type: Huur
Plaats: Eerbeek
Aantal: 2
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 825 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Gelderland | Eerbeek
Info
Wonen aan de rand van de Veluwe
De gemeente Brummen is schitterend gelegen tussen de uitlopers van de Veluwe en de rivier de IJssel. De gemeente heeft een oppervlakte van ruim 8.500 hectare. De dorpen en kernen Brummen, Eerbeek, Broek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Cortenoever, Tonden en Voorstonden ...

Volledige omschrijving
Wonen aan de rand van de Veluwe
De gemeente Brummen is schitterend gelegen tussen de uitlopers van de Veluwe en de rivier de IJssel. De gemeente heeft een oppervlakte van ruim 8.500 hectare. De dorpen en kernen Brummen, Eerbeek, Broek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Cortenoever, Tonden en Voorstonden behoren tot de gemeente. De twee grootste dorpen zijn Brummen en Eerbeek.In het westelijk deel van de gemeente reiken de bossen tot aan de bebouwde kom van Eerbeek. Het oostelijke deel van de gemeente wordt gevormd door het prachtige uiterwaarden gebied en het rivierenlandschap van de IJssel met daartussen een fraai afwisselend landschap, de zogeheten landgoederenzone.
In de gemeente Brummen wonen in totaal ruim 21.500 inwoners, verspreid over diverse kernen, buurtschappen en een fraai buitengebied. De meesten daarvan wonen in Eerbeek, dat met ruim 10.000 bewoners de grootste kern van de gemeente is. Van oudsher is Eerbeek een belangrijk centrum voor de papierindustrie. Daarnaast is het dorp bekend als verblijfplaats voor vakantiegangers. Het gemeentehuis staat in Brummen, de tweede grote kern van de gemeente. Brummen wordt onder andere gekenmerkt door de prachtige land- en herenhuizen. Fraaie landgoederen met statige landhuizen, zoals De Engelenburg, Het Leusveld, Voorstonden en Spaensweerd zijn typerend voor deze groene omgeving. In Brummen en Eerbeek, de grootste kernen van de gemeente, vindt u een ruim aanbod van supermarkten en andere winkels. Vooral Eerbeek heeft een levendig winkelcentrum, waar het met name in de zomer erg druk kan zijn. Veel toeristen, die in de omgeving vakantie vieren, doen dan hier hun inkopen.
Lombok is de nieuwste woonwijk in Eerbeek, grenzend aan het groen van de Veluwe. De wijk is autoluw, dus rustig en veilig voor kinderen, maar wel vlakbij het centrum met alle voorzieningen en dichtbij scholen. In Lombok liggen zowel rijwoningen, tweekappers, patiowoningen als vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils, jong en oud.
PARKEREN
Een groot deel van de parkeervraag is ‘verstopt’ uitgevoerd op zogenaamde parkeervelden. Deze parkeervelden bevinden zich in de ‘oksels’ van de bouwblokken of bijvoorbeeld aan het einde
van een woonstraat achter de laatste woning.
GROENSTRUCTUUR
In het projectgebied wordt zorgvuldig omgegaan met de in het gebied aanwezige bomen. Op enkele exemplaren na zullen alle bomen bewaard blijven en ingepast worden. Een groot voordeel van deze inpassing is het gewenste aanzicht van de wijk direct bereikt kan worden en niet pas over vele jaren
waneer nieuw geplante bomen volgroeid zouden zijn. De bestaande bomen vormen tevens een beleefbare doch zachte overgang tussen Lombok-Noord en Zuid. Deze zone zal tevens op diverse plekken een speelfunctie krijgen.
VERKEERSSTRUCTUUR
Er zijn twee “doorsteekjes” gecreëerd die het mogelijk maken om van Noord naar Zuid te rijden. De overige straten in het afrondingsgebied zijn doodlopend uitgevoerd.

Omgeving
Luxe wonen in een semi bungalow
Bijzonder en functioneel ingedeelde woning met een woonoppervlak van ca. 100 m². De slaapkamer en de badkamer bevinden zich op de begane grond. De woning is in stijl afgewerkt met verschillende details als dakoverstek en robuuste gevelsteen, oprit,...

Volledige omschrijving
Luxe wonen in een semi bungalow
Bijzonder en functioneel ingedeelde woning met een woonoppervlak van ca. 100 m². De slaapkamer en de badkamer bevinden zich op de begane grond. De woning is in stijl afgewerkt met verschillende details als dakoverstek en robuuste gevelsteen, oprit, berging en besloten tuin.

BEGANE GROND
Alles bij de hand, entree met een grote hal, een trap naar de eerste verdieping, een separaat toilet met hangend closet een geweldige woonkamer, aan de straatzijde, een grote kast met aansluiting voor wasmachine, een luxe keuken met spoeleiland annex ontbijtbar, grote openslaande deuren naar de knusse tuin, een ruime slaapkamer grenzend aan de badkamer met douche en ligbad, alles is er! Als dat niet comfortabel wonen is!
De twee onder één kap woningen hebben een iets afwijkende plattegrond en hebben geen extra ramen in de badkamer en slaapkamer.

DE KEUKEN: RIANT, PRAKTISCH EN GEZELLIG
Drie trefwoorden die van toepassing zijn op de geweldige keuken. Volledig ingericht met alle noodzakelijke apparatuur.
De apparatuur;
• Siemens Combi
magnetron
• Siemens Gaskooplaat met thermische beveiliging, RVS
• Siemens “Blok” schouwwasemkap, RVS
• Siemens koel-vries combinatie 203/71 liter
• Siemens vaatwasser met 4 programma’s

De badkamer is compleet en straalt een luxe uit, met een ligbad, douche, wastafel en modern hangend closet. Alles fraai betegeld met op de wanden een witte tegel en op de vloer een matte antraciet tegel.

De twee onder één kap woningen hebben een iets afwijkende plattegrond en hebben geen extra ramen in de badkamer en slaapkamer. Verder is de indeling en zijn de maten geheel gelijk.

Op de verdieping vindt u een ruime hobby/logeerkamer met grote ramen en een dakkapel die zorgen voor voldoende daglicht, een doucheruimte met een 3e toilet en een ruimte voor de “techniek” met o.a. de CV-ketel. De doucheruimte heeft een daktuimelraam en de techniekruimte een 4-pans dakraam. Alleen de vrijstaande woningen hebben een zonnepaneel en zonneboiler.


Share |
Meer woningen
Meer woningen