Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Argentinië, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Argentinië, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 14
Soort: Appartement
Prijs: € 291.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Omgeving
In Argentinië woon je met allure aan het IJ. De geschiedenis is voelbaar op deze plek aan de Oostelijke Handelskade. De stijlvolle architectuur getuigt van respect voor het verleden. Binnen zijn de comfortabele koop- en huurwoningen helemaal van deze tijd. Het ontwerp van Argentinië doet recht aan de histo...

Volledige omschrijving
In Argentinië woon je met allure aan het IJ. De geschiedenis is voelbaar op deze plek aan de Oostelijke Handelskade. De stijlvolle architectuur getuigt van respect voor het verleden. Binnen zijn de comfortabele koop- en huurwoningen helemaal van deze tijd. Het ontwerp van Argentinië doet recht aan de historie van de Oostelijke Handelskade en is gebaseerd op de robuuste pakhuizen uit de negentiende eeuw. De klassieke, tijdloze stijl van architectenbureau Breitman & Breitman-Krier onderscheidt zich van de andere nieuwe gebouwen aan de Oostelijke Handelskade. Opvallend is de fraaie detaillering, zeldzaam voor nieuwbouw. Exclusief voor bewoners en bezoekers is de zeer fraaie, glasoverdekte patio. Een indrukwekkende entree om je gasten te ontvangen.


 
***Tussenwoning straatzijde, Oostelijke Handelskade 917***
Een ruim en praktisch 3-kamerappartement  van circa 113 m2 met speelse erker.

Exclusief voor bewoners en bezoekers is de zeer fraaie, glasoverdekte patio. Een indrukwekkende entree om uw gasten te ontvangen. Via twee liften is het appartement op de vierde etage te bereiken. Blikvanger van de woning is de zeer riante rechthoekige woonkamer van 50 m² met erker. De woonkamer is op het zuiden gelegen, dus lekker licht.

In de prijs van de woning is een luxe design keuken met allerlei inbouwapparatuur inbegrepen. Deze keuken kunt u in de modelwoning bewonderen en is in diverse kleuren zonder meerkosten door u zelf te kiezen! Daarnaast is het ook mogelijk om als meerwerk bij de projectleverancier een andere keuken te kiezen of het volledig te laten samenstellen op basis van uw individuele wensen.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, beide van een praktisch en ruim formaat.  Verder een chique badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Met een separaat toilet en een inpandige berging is dit mooie appartement helemaal compleet.

Parkeren kan in de praktische stallingsgarage onder het gebouw. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats, met de mogelijkheid tot eventueel een tweede. In de kelder zijn er ook praktische fietsenbergingen voor de bewoners beschikbaar.

Uitvalsbasis
Je thuis is je uitvalsbasis. Je loopt zo naar dat gezellige restaurant of die sportschool om de hoek. En vanuit de parkeergarage rijd je via de Piet Heintunnel in enkele minuten de ring A10 op. Argentinië is de perfecte thuishaven.

Woningaanbod
Het woningaanbod is divers. In Argentinië vind je zowel huur- als koopwoningen. Het project is opgedeeld in 3 bouwblokken waarvan ieder blok in totaal 108 appartementen heeft. In elk blok komen 76 koopappartementen, 32 huurappartementen en op straatniveau 4 bedrijfsruimten. De woningen zijn 3 of 4-kamerappartementen van ca. 91 – 113 m2.

Comfort
In Argentinië delen maximaal 8 woningen per verdieping een lift of trappenhuis. Enkele woningen hebben een terras of balkon met prachtig uitzicht over de omgeving. De woningen worden opgeleverd met keuken. Alle woningen hebben comfortabele vloerverwarming.

Energiezuinig
Uiteraard zijn de woningen zeer energiezuinig, zoals je mag verwachten van nieuwbouw. De hoogwaardige materialen en technieken als warmteterugwininstallaties zorgen voor lage energiekosten.

Share |
Meer woningen
Meer woningen