Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Dorp en Beek, kavels, Wekerom Powered by Niki
Nieuwbouw:
Dorp en Beek, kavels, Wekerom

Type: Koop
Plaats: Wekerom
Aantal: 4
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 172.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Wekerom
Info
Dorp en Beek
De locatie ligt centraal in het dorp. Wekerom is van oorsprong een relatief nieuw dorp met een sterke binding met het buitengebied. De landelijke, agrarische omgeving is voelbaar tot in het centrum en dat maakt de locatie uniek. Zichtlijnen en groene verbindingen tussen d...

Volledige omschrijving
Dorp en Beek
De locatie ligt centraal in het dorp. Wekerom is van oorsprong een relatief nieuw dorp met een sterke binding met het buitengebied. De landelijke, agrarische omgeving is voelbaar tot in het centrum en dat maakt de locatie uniek. Zichtlijnen en groene verbindingen tussen de kern en het landelijk gebied versterken deze kwaliteit.

Ligging van Wekerom
Dorp en Beek staat voor wonen in een groene en rustieke omgeving, met alle voorzieningen en gemakken van het centrum van Wekerom binnen handbereik. De winkelstraten bevinden zich op nog geen 5 minuten loopafstand van Dorp en Beek.

Groen park
Het huidige groene park voor het Dorpsplein vormt in het bebouwingslint langs de Edeseweg een belangrijk rustpunt en blijft dan ook grotendeels groen. Bestaande forse bomen worden zoveel mogelijk gehandhaafd en ingepast.

Wandelroute langs de beek
De Groote Valksche Beek is één van de structuurdragers van het dorp. Versterking en zichtbaar maken van deze beek is een belangrijk aspect in de structuurvisie en is voor de locatie een aantrekkelijk element dat de omgevingskwaliteit vergroot. De recreatieve wandelroute langs de beek vormt onderdeel van het plan en wordt aan de overzijde van de weg doorgetrokken naar de Edeseweg.

Uitstekend bereikbaar
Dorp en Beek wordt gesitueerd direct aan op de centraal gelegen bestaande bebouwing in het zuiden van Wekerom. De locatie wordt ontsloten via de Edeseweg. Van hier kunt u via de N310 als verbindingsweg naar noordelijke plaatsen zoals Barneveld en Stroe en in zuidelijke richting naar Arnhem. Maar vergeet Amersfoort en Apeldoorn niet, die via de A1 snel bereikbaar zijn.

Omgeving
Aan de rand van Wekerom, waar de bebouwing eindigt en het groen begint, liggen vier vrije villa-kavels. Vier kavels waar u in alle vrijheid uw droomvilla bouwt en waar u straks heerlijk rustig woont met de natuur als rustgevende buur.

Vier villa-kavels
De vier kavels maken...

Volledige omschrijving
Aan de rand van Wekerom, waar de bebouwing eindigt en het groen begint, liggen vier vrije villa-kavels. Vier kavels waar u in alle vrijheid uw droomvilla bouwt en waar u straks heerlijk rustig woont met de natuur als rustgevende buur.

Vier villa-kavels
De vier kavels maken deel uit van het nieuwbouwplan Dorp en Beek dat naast kleinschalige woningbouw ook voorzien in de bouw van het 'Kulturhus' en een inmiddels geraliseerd school.

Alle vrijheid bij het ontwerp en de bouw van uw villa. Er zijn drie mogelijkheden:
  • Een: U kiest één van de drie ontwerpen van villa ontwikkelaar Livingstone. Deze ontwerpen hebben de instemming van 'welstand. Bovendien zijn de bouwkosten al bekend. Natuurlijk kunt u deze ontwerpen aanpassen aan uw wensen.
  • Twee: U kiest voor een vrij ontwerp dat de architect van Livingstone samen met u maakt. In beide gevallen wordt uw villa tegen de vooraf vastgestelde prijs gerealiseerd door Livingstone-dealer Van Driesten Harskamp.
  • Drie: U gaat zelf op zoek naar een architect en aannemer.
Voor meer informatie over de kavels en kunt u contact opnemen met de makelaar.

Share |
Meer woningen
Meer woningen