Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Columbuskwartier, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Columbuskwartier, Almere

Plaats: Almere
Aantal: 36
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Flevoland | Almere
Info
36 comfortabele eengezinswoningen

Ontdek het leven in Columbuskwartier
Columbuskwartier is een groene en duurzame wijk in Almere Poort, die ideaal is voor jonge gezinnen. De autoluwe wijk geeft kinderen alle ruimte om samen te spelen, te ontdekken ...

Volledige omschrijving
36 comfortabele eengezinswoningen

Ontdek het leven in Columbuskwartier
Columbuskwartier is een groene en duurzame wijk in Almere Poort, die ideaal is voor jonge gezinnen. De autoluwe wijk geeft kinderen alle ruimte om samen te spelen, te ontdekken en veilig op te groeien. Uniek is het kinderpad, een wandel- en fietspad met tal van originele speelplekken dat zich dwars door de wijk slingert langs scholen en kinderopvang.
In Columbuskwartier worden 36 comfortabele eengezinswoningen gerealiseerd; 32 tussenwoningen en 4 eind-/hoekwoningen. Alle huizen hebben een voor- en achtertuin, drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Deze duurzame woningen zijn aangesloten op stadsverwarming.

Ruim en groen wonen
Almere Poort is een duurzaam stadsdeel aan het IJmeer, die de Randstad verbindt met Almere en Flevoland. Een unieke plek voor wie ruim en groen wil wonen in de stad, met strand en polder op fietsafstand. Zowel het centrum van Almere als de binnenstad van Amsterdam zijn met de auto snel te bereiken. Ook het openbaar vervoer is uitstekend. Almere Poort heeft zijn eigen treinstation.
Columbuskwartier biedt alle voorzieningen die je nodig hebt: twee basisscholen, een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, een peuterspeelzaal, een sportzaal en een buurtcentrum. Ook komt er een buurtwinkelcentrum met onder andere een supermarkt.
Kortom: een ideale plek om met je gezin te wonen en te ontspannen.

Een gezellige, jonge buurt
De woningen zijn gesitueerd aan de Leif Eriksonsstraat, in een gezellige jonge woonbuurt waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. De basisscholen, kinderopvang en het winkelcentrum zijn binnen enkele minuten lopend bereikbaar. Ideaal dus!

Share |
Meer woningen
Meer woningen