Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Paviljoentjalk, Papendrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Paviljoentjalk, Papendrecht

Type: Huur
Plaats: Papendrecht
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 870 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Zuid-Holland | Papendrecht
Info
Merwehoofd
In het zuidwesten van Papendrecht wordt de nieuwbouwwijk Merwehoofd gerealiseerd. Een gevarieerde wijk aan de kade van de Merwede met oog voor detail en afwerking. De bebouwing in deze wijk kenmerkt zich door de strakke belijning met de focus op de aangrenzende rivieren.  Volledige omschrijving
Merwehoofd
In het zuidwesten van Papendrecht wordt de nieuwbouwwijk Merwehoofd gerealiseerd. Een gevarieerde wijk aan de kade van de Merwede met oog voor detail en afwerking. De bebouwing in deze wijk kenmerkt zich door de strakke belijning met de focus op de aangrenzende rivieren. 
Appartementencomplexen wisselen zich hier af met eengezinswoningen en enkele horeca-aangelegenheden. Jong en oud voelen zich door deze mix meteen thuis. Merwehoofd, een hoogstaand stukje architectuur in een unieke omgeving!

De huurappartementen

Temidden van Merwehoofd, op de hoek Slobbegorsweg/Aviolandaplein, bevindt zich Paviljoentjalk. Een schitterend, kleinschalig appartementencomplex dat plaats biedt aan 14 luxe appartementen. De appartementen zijn allen voorzien van grote raampartijen die van vloer tot plafond reiken. Zo heeft u naast het weidse uitzicht tevens in alle ruimtes ruimschoots lichtinval.

De appartementen zijn voorzien van een compleet ingerichte Bruynzeel keuken die ruimte biedt aan een koel-vriescombinatie,een combi-magnetron, vaatwasser, kookplaaten afzuigkap, allen van Siemens. De keukenwordt afgewerkt middels een zwart composiet werkblad. In de strak ingerichte badkamer vindt u 2 wastafels, een bad en een separate douche. In combinatie met de antraciete vloertegels en de designradiator krijgt uw badkamer die luxe uitstraling die u van een hedendaagse badkamer mag verwachten. Deze stijl wordt doorgetrokken naar het toilet, waardoor er in het appartement eenheid en rust ontstaat.In het souterrain bevinden zich naast de bergingen ook 14 privé parkeerplaatsen. Via de parkeergarage heeft u ook toegang tot het complex.

Het uitzicht, het hoge afwerkingsniveau en de luxe voorzieningen. Allen dragen bij aan de rust die het stijlvolle complex uitstraalt. Rust en stijlvol; de 2 belangrijkste keywords als het gaat om wonen in Paviljoentjalk.


Omgeving
Slobbegorsweg 41, 44, 47 en 50
3-kamer appartementen op de 1e t/m de 4e verdieping. Balkon op het zuiden. De woonoppervlakte is ca. 108 m2.

Share |
Meer woningen
Meer woningen