Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Parc Glorieux, Vught Powered by Niki
Nieuwbouw:
Parc Glorieux, Vught

Type: Koop
Plaats: Vught
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 188.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Vught
Info
Het voormalige klooster Mariaoord kent een bewogen geschiedenis. Het gebouw diende achtereenvolgens als klooster van de zusters Ursulinen, in de oorlog als verblijfplaats voor Duitse troepen en daarna namen de zusters van Moerdijk hun intrek in het gebouw. Deze werden op hun beurt weer opgevolgd door de Br...

Volledige omschrijving
Het voormalige klooster Mariaoord kent een bewogen geschiedenis. Het gebouw diende achtereenvolgens als klooster van de zusters Ursulinen, in de oorlog als verblijfplaats voor Duitse troepen en daarna namen de zusters van Moerdijk hun intrek in het gebouw. Deze werden op hun beurt weer opgevolgd door de Broeders van Dongen. De laatste gebruiker was een middelbare school, het Willem I College.

Dit gebouw, dat de status van Rijksmonument heeft, wordt gerenoveerd en verbouwd tot prachtige en karakteristieke appartementen. Met deze ingreep krijgt het pand een nieuw en duurzaam leven.

Aan de achterzijde van het gebouw is kleinschalige nieuwbouw gepland. De plannen hiervoor zijn nog in ontwikkeling en worden nader uitgewerkt.

Parc Glorieux grenst aan het Park Reeburg en maakt deel uit van de landgoederenzone in de gemeente Vught. Dit gebied wordt direct ontsloten vanaf de Haldersebaan en de A-2. Het centrum van Vught en het NS-station liggen op 10 minuten loopafstand.

Wonen op ParcGlorieux is:
- Genieten van rust en ruimte in een uniek landschap;
- Royaal wonen in een historisch pand;
- Het beste van twee werelden. Toen en nu.

Omgeving
* 3-kamerappartement
* woonoppervlakte van ca. 62 m2
* terras op het zuiden
* gelegen in het souterrain
* separate berging in het souterrain
* privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage

Share |