Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Wijtenhorst, Schalkhaar Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Wijtenhorst, Schalkhaar

Type: Koop
Plaats: Schalkhaar
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 359.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Schalkhaar
Info
Oer Hollands Wonen, met volop ruimte, groen en gezelligheid in een dorpse sfeer. Jong en oud voelt zich thuis in De Wijtenhorst! Kinderen kunnen onbekommerd op straat spelen en leven zich uit op één van de vele speelplekken die zijn gecreëerd in de wijk. Op straat maken de buren een geze...

Volledige omschrijving
Oer Hollands Wonen, met volop ruimte, groen en gezelligheid in een dorpse sfeer. Jong en oud voelt zich thuis in De Wijtenhorst! Kinderen kunnen onbekommerd op straat spelen en leven zich uit op één van de vele speelplekken die zijn gecreëerd in de wijk. Op straat maken de buren een gezellig praatje met elkaar en in de achtertuin zie je vrolijke gezinnen die genieten van het prachtige weer. Dit is echt Oer Hollands Wonen!
In De Wijtenhorst worden verschillende woningtypen gerealiseerd, van comfortabele eengezinswoningen tot ruime twee-onder-een-kapwoningen en riante vrijstaande villa's. Zo creëeren we een gevarieerd straatbeeld en vindt iedereen hier zijn eigen plekje. 
 

Omgeving
Van type Ranonkel zijn slechts twee woningen beschikbaar in de tweede fase van deelplan De Wijtenhorst. Deze tweekappers zijn gelegen aan de Rondekamp kijken uit over een groenveldje en beschikken over een kaveloppervlak variërend van circa 375 m2 tot circa 384 m2. Beide woningen beschi...

Volledige omschrijving
Van type Ranonkel zijn slechts twee woningen beschikbaar in de tweede fase van deelplan De Wijtenhorst. Deze tweekappers zijn gelegen aan de Rondekamp kijken uit over een groenveldje en beschikken over een kaveloppervlak variërend van circa 375 m2 tot circa 384 m2. Beide woningen beschikken over een ruime berging en over parkeerplaatsen op eigen terrein.

De begane grond van type Ranonkel geeft u als bewoner volop mogelijkheden voor wat betreft de inrichting. De keuken bijvoorbeeld, kunt u inrichten met een kookeiland. Ook de woonkamer biedt tal van inrichtingsmogelijkheden.
Op de eerste verdieping beschikt u over drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer beslaat zelfs de gehele breedte van de woning en heeft een Frans balkon. Verder biedt deze verdieping een separaat toilet en een ruime badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel van Villeroy & Boch. De tweede verdieping biedt verschillende indelingsmogelijkheden.

Share |