Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Castellum West Hofwoningen, fase 2, Houten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Castellum West Hofwoningen, fase 2, Houten

Type: Koop
Plaats: Houten
Aantal: 12
Soort: Rijwoning
Prijs: € 199.950 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Houten
Info
Castellum
Het plan Castellum is de laatste nieuwe wijk in Houten-Zuid. Met de komst van een NS-halte in het centrum van de wijk en het wijk-winkelcentrum in de Noord-West hoek gaat Castellum een centrale positie in Houten innemen.
Mediterraans vestingstadje
...

Volledige omschrijving
Castellum
Het plan Castellum is de laatste nieuwe wijk in Houten-Zuid. Met de komst van een NS-halte in het centrum van de wijk en het wijk-winkelcentrum in de Noord-West hoek gaat Castellum een centrale positie in Houten innemen.
Mediterraans vestingstadje
De gemeente heeft een stedenbouwkundig plan ontwikkeld met een bijbehorend beeldkwaliteitsplan waaruit een hoog ambitieniveau spreekt. Het stedenbouwkundige beeld dat wordt nagestreefd is afwijkend van de overige bebouwing en architectuur in Houten. Met het sfeerbeeld van een (mediterraans) vestingstadje krijgt Castellum een eigen identiteit met kasteelmuren, omsloten met een brede gracht. Zeer markante torenappartementen zijn de uitkijktorens van het plan. Bijzondere poortwoningen worden gebouwd over de ontsluitingsbruggen van het plan. In het midden eengezinswoningen gelegen aan het hof met pittoreske straten. Hier is het veilig toeven voor de kinderen om te spelen. 
Houten
De gemeente Houten bestaat, in haar huidige vorm, sinds 1962. Het is van oudsher een agrarische gemeente. Binnen de gemeentegrenzen liggen 4 kerkdorpen: Houten en 't Goy ten noorden van het Amsterdam-Rijnkanaal, Schalkwijk en Tull en 't Waal ten zuiden ervan. Veel mensen vinden Houten een prettige plaats om te wonen. U vindt er veel groen, veel waterpartijen, veel (speel)ruimte, zeer fietsvriendelijk en een prettige sfeer voor zowel kinderen als ouderen.
Bereikbaarheid
Via afslag 'De Staart' bereikt u de aansluiting op de Rijksweg A27. De gemeente Houten werkt momenteel samen met de buurgemeente Bunnik aan een 2e aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12. Bovendien beschikt Houten over een eigen NS station. Houten ligt aan de spoorlijn Utrecht - Tiel - 's-Hertogenbosch – Breda.

Omgeving
Het plan Castellum is de laatste nieuwe wijk in Houten-Zuid. Deze woningen worden gebouwd nabij het nieuwe winkelcentrum met een diversiteit aan winkels. Ook het spoorstation Castellum ligt binnen handbereik zodat u binnen 10 minuten in het centrum van Utrecht bent. Verder vindt u in Houten tal van sport- ...

Volledige omschrijving
Het plan Castellum is de laatste nieuwe wijk in Houten-Zuid. Deze woningen worden gebouwd nabij het nieuwe winkelcentrum met een diversiteit aan winkels. Ook het spoorstation Castellum ligt binnen handbereik zodat u binnen 10 minuten in het centrum van Utrecht bent. Verder vindt u in Houten tal van sport- en ontspanningsvoorzieningen in de nabijheid.

12 Hofwoningen
  • 5 zeer brede (8,45 meter) 3-laagse hofwoningen met royale living, 3 slaapkamers, badkamer en zolderverdieping. Zonnige tuin met aangrenzende eigen parkeerplaats. Grootte van de woning circa 86 m2 c.q. 128 m2. 
  • 7 hofwoningen uitgevoerd in 3 lagen met een breedte van 5,40 meter, waarvan 1 met zij-erker van circa 11 m2. Naast de royale living beschikken deze woningen over 3 slaapkamers, een badkamer en zolderverdieping. De achtertuin grenst aan het gezellige hof met eigen parkeerplaats.

Share |
Meer woningen
Meer woningen