Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Verbinding, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Verbinding, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 5
Soort: Rijwoning
Prijs: € 152.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Op een prachtige locatie aan een stadspark worden 10 ruime 3 kamerwoningen gerealiseerd, zogenaamde beneden en bovenwoningen. U kunt kiezen uit een ruime benedenwoning met tuin en mogelijkeid tot een extra 3e slaapkamer op de begane grond en een prachtige bovenwoning met ruim dakterras en extra bergruimte ...

Volledige omschrijving
Op een prachtige locatie aan een stadspark worden 10 ruime 3 kamerwoningen gerealiseerd, zogenaamde beneden en bovenwoningen. U kunt kiezen uit een ruime benedenwoning met tuin en mogelijkeid tot een extra 3e slaapkamer op de begane grond en een prachtige bovenwoning met ruim dakterras en extra bergruimte op een vliering. De voorzieningen in de buurt zijn meer dan uitstekend. De woningtypen zijn als volgt verdeeld:
 
5 Benedenwoningen Blok M:
De praktische benedenwoning is geschikt voor hen die betaalbaar willen wonen in een moderne woonomgeving met een woning van ruim 11,5 meter diep en een eigen tuin met berging en eigen parkeerplaats. De riante woonkamer is tuingericht en biedt toegang tot de achtertuin van meer dan 10 meter diep. De woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en biedt ruimte voor de eettafel. Door de afgesloten trap ontstaat een ruime bergkast. De eerste verdieping huisvest twee slaapkamers en de badkamer. Voor de opstelplaats van de wasmachine is een aparte ruimte gereserveerd. Het is indien gewenst mogelijk om op de begane grond een extra 3e slaapkamer te realiseren.
 
5 Bovenwoningen Blok M:
Heeft u liever geen tuin, maar wel een buitenruimte? Dan is deze bovenwoning zeer geschikt. De woonkamer en eetkeuken bevinden zich op de tweede verdieping. Met aan de achterzijde van de woning een eigen riant dakterras. De woningbrede woonkamer is maar liefst 5,4 meter breed en kent veel lichtinval. Op de eerste etage bevinden zich de dubbele slaapkamers met badkamer. Er is een vliering gerealiseerd voor extra bergruimte.
 
Wonen in Europakwartier 
Het Europakwartier in Almere Poort wordt niet alleen een levendige wijk, u woont ook nog eens in de Strandstad van de Randstad. De ligging van de wijk op loopafstand van het strand aan het IJmeer en tevens naast het bosgebied Pampushout maakt het wonen aantrekkelijk. Uitstekende voorzieningen in openbaar vervoer op loopafstand en een trein die vanaf december 2012 eeb eigen station krijgt in Poort. U woont nabij scholen en het prachtige winkelgebied aan de Europalaan.  
Voor meer informatie: Makelaar de 4 Linden, tel 036-0,

Omgeving
5 Bovenwoningen Blok M:
heeft u liever geen tuin, maar wel een buitenruimte? Dan is deze bovenwoning zeer geschikt. De woonkamer en eetkeuken bevinden zich op de tweede verdieping. Met aan de achterzijde van de woning een eigen riant dakterras. De woningbrede woonkamer is maar liefst 5,4 meter breed e...

Volledige omschrijving
5 Bovenwoningen Blok M:
heeft u liever geen tuin, maar wel een buitenruimte? Dan is deze bovenwoning zeer geschikt. De woonkamer en eetkeuken bevinden zich op de tweede verdieping. Met aan de achterzijde van de woning een eigen riant dakterras. De woningbrede woonkamer is maar liefst 5,4 meter breed en kent veel lichtinval. Op de eerste etage bevinden zich de dubbele slaapkamers met badkamer. Er is een vliering gerealiseerd voor extra bergruimte.

Share |
Meer woningen
Meer woningen