Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Waterrijk fase 1b, Oosthuizen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Waterrijk fase 1b, Oosthuizen

Type: Koop
Plaats: Oosthuizen
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 179.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Oosthuizen
Info
Waterrijk ligt in het dorp Oosthuizen vlakbij het Markermeer en is onderdeel van gemeente Zeevang. Het is een fijne plek om te wonen.

Heerlijk buiten wonen in de polder
Het is klein van opzet maar met genoeg ruimte om te wonen. De woningen worden omgeven door water en omri...

Volledige omschrijving
Waterrijk ligt in het dorp Oosthuizen vlakbij het Markermeer en is onderdeel van gemeente Zeevang. Het is een fijne plek om te wonen.

Heerlijk buiten wonen in de polder
Het is klein van opzet maar met genoeg ruimte om te wonen. De woningen worden omgeven door water en omringd door natuurlijke oevers met rietstroken en mooie knotwilgen.

Het pronkstuk van Oosthuizen is de Laat Gotische Grote Kerk uit de 16e eeuw. Oosthuizen telt maar liefst 8 rijksmonumenten, zoals prachtige notariswoningen, boerderijen en een molen.

Stad en platteland: voor elk wat wils
De omgeving van Oosthuizen heeft alles wat Noord-Holland zo geliefd maakt. Prachtige uitgestrekte polders, rust en water... veel water. De natuur nodigt uit om te wandelen, fietsen, varen en te recreëren. Bent u meer toe aan een dagje grote stad? Dat kan. U kunt kiezen uit Alkmaar, Amsterdam, Purmerend of Hoorn. Maar ook in kleinere plaatsen als Volendam, Edam, De Rijp en Enkhuizen kunt u zich prima vermaken.

Bereikbaarheid
Waterrijk is goed bereikbaar vanuit het dorp Oosthuizen. Via een nieuwe buurtweg die aangelegd wordt komt u bij de woningen. Deze weg straalt de sfeer uit van een landweg en sluit aan op de Seevancksweg en op het Kruiswoud.

De grotere plaatsen in de provincie, zoals Hoorn, Purmerend, Alkmaar en Amsterdam, zijn goed bereikbaar. Vanuit Oosthuizen rijdt u zo naar de A7 die het dorp met de rest van Noord-Holland verbindt.

Reist u met het openbaar vervoer? Vanuit Oosthuizen gaan rechtstreekse buslijnen naar Purmerend, Hoorn en Amsterdam. Met de bus bent u vanuit Oosthuizen in ongeveer 3 kwartier in Amsterdam. In Hoorn of Purmerend pakt u gemakkelijk een trein.

Omgeving
Vlakbij het Markermeer in Oosthuizen zijn nieuwe woningen in verkoop. Waterrijk is een bijzonder woonproject met een variëteit aan woningen in authentieke, landelijke stijl. De woningen worden omgeven door water en omringd door natuurlijke oevers met rietstroken en mooie knotwilgen. In Waterrijk woont u ec...

Volledige omschrijving
Vlakbij het Markermeer in Oosthuizen zijn nieuwe woningen in verkoop. Waterrijk is een bijzonder woonproject met een variëteit aan woningen in authentieke, landelijke stijl. De woningen worden omgeven door water en omringd door natuurlijke oevers met rietstroken en mooie knotwilgen. In Waterrijk woont u echt in de polder.

Ranonkel: ideale starterswoning met een eigen gezicht

Woningtype Ranonkel in Waterrijk is een bijzondere starterswoning en heeft een woonoppervlakte van 111 m2. Deze eengezinswoningen zijn geschakeld in boerderijachtige vorm. Hierdoor ogen ze niet als een standaard rijtjeswoning. De fraaie dakkapellen aan de voorzijde geven deze woningen een speels effect en een eigen gezicht.

Praktische indeling en een heerlijke tuin

Type Ranonkel heeft een ideale indeling met een tuingerichte woonkamer en een open keuken op de begane grond. Door de vele ramen en de openslaande deuren kunt u volop genieten van het licht en van de tuin. Op de 1e verdieping vindt u 2 slaapkamers, de badkamer en een extra kamer die u als hobbykamer of bergruimte kunt gebruiken. Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping. Hier kunt u gemakkelijk nog een extra kamer creëren.

Kenmerken
  • Speelse starterswoning
  • Woonoppervlakte 111 m2
  • Ruime woonkamer aan de tuin met open keuken
  • 1e verdieping telt 3 kamers
  • 4e kamer mogelijk.

Share |
Meer woningen
Meer woningen