Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Roermond - Roerdelta - Molenweg, Roermond Powered by Niki
Nieuwbouw:
Roermond - Roerdelta - Molenweg, Roermond

Type: Koop
Plaats: Roermond
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 254.100 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Roermond
Info
Subsidie beschikbaar!

Wij kunnen u fantastisch nieuws melden!  Voor o.a. deze 12 stadswoningen stelt provincie Limburg een subsidie aan ons ter beschikking.
 
Deze subsidiebeschikking, ten behoeve van stimulering woningbouw, is onlangs goedgekeurd en daarmee nu definitief geworden!
Volledige omschrijving
Subsidie beschikbaar!

Wij kunnen u fantastisch nieuws melden!  Voor o.a. deze 12 stadswoningen stelt provincie Limburg een subsidie aan ons ter beschikking.
 
Deze subsidiebeschikking, ten behoeve van stimulering woningbouw, is onlangs goedgekeurd en daarmee nu definitief geworden!
 
Concreet betekent dit voor de 12 woningen een subsidie van maar liefst
€ 20.000,- per woning
 
Nu is het wel heel aantrekkelijk geworden de stap te zetten tot aankoop van een woning in deelplan Molenweg! U koopt nu al een woning vanaf € 175.700 v.o.n. ! *
 
Met de bouw zijn we reeds gestart. Komende kerst zijn de eerste woningen gereed en kunt u hier al wonen.

De 26 nieuw te realiseren stadswoningen aan de Molenweg bieden een unieke combinatie van stedelijk wonen en uitzicht op het groen in het stadspark. De architectuur is van de woningen is zeer rijk te noemen, met een ontwerp afgestemd op de kenmerkende Roermondse architectuur. Bijzondere detaillering maken deze stadswoningen helemaal af. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegeheid in het openbaar gebied. Alle voorzieningen die prettig wonen mogelijk maken, liggen op loopafstand. Met de binnenstad aan de ene kant, het stadspark aan de andere kant en toegang tot Steeleiland/ECI Cultuurfabriek via het bruggetje Klein Hellegat.
Indeling
De woningen verschillen onderling sterk van elkaar. Zo is er variatie in woningbreedte en woningdiepte. Naast de traditionele woning met drie bouwlagen zijn er ook woningen met vier woonlagen waarbij tevens de mogelijkheid is voor een commerciële ruimte op de begane grond. Alle woningen hebben een achtertuin met verschillende mogelijkheden in bezonning. Veel aandacht is besteed aan de luxe afwerking van de woningen.

Vraag een verkoopbrochure aan via  of neem contact op met Jack Frenken Makelaars, tel.nr. 0475 - 335 225.

Omgeving
De woningtypes C en D zijn ruim opgezette woningen tegenover het toekomstig park Akcros. De woningen kennen optioneel twee verschillende indelingen, waarbij de trapvorm zorgt voor een andere indeling op alle verdiepingen. Beide indelingen voorzien in een entree, voorzien van gastentoilet en toegang tot de ...

Volledige omschrijving
De woningtypes C en D zijn ruim opgezette woningen tegenover het toekomstig park Akcros. De woningen kennen optioneel twee verschillende indelingen, waarbij de trapvorm zorgt voor een andere indeling op alle verdiepingen. Beide indelingen voorzien in een entree, voorzien van gastentoilet en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keukenopstelling is aan de voorzijde van de woning gelegen. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. De zolderverdieping is vrij indeelbaar.

De kavels 11, 12, 13, 16, 17 en 18 zijn woningtype C en de kavels 14, 15, 19 en 20 zijn woningtype D.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
09-05-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
17-01-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen