Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Roermond - Roerdelta - Steeleiland, Roermond Powered by Niki
Nieuwbouw:
Roermond - Roerdelta - Steeleiland, Roermond

Type: Koop
Plaats: Roermond
Aantal: 1
Soort: Geschakeld
Prijs: € 309.600 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Roermond
Info
Voor de kavels 2 en 3 (Steeleiland Noord) is door Gemeente Roermond een stimuleringssubsidie ter beschikking gesteld aan Roerdelta, in het kader van ‘Stimulering Bouw’. Wij hebben besloten om deze subsidie volledig aan u ten goede te laten komen, middels een korting die wij verstrekken op de koopprijs. Dez...

Volledige omschrijving
Voor de kavels 2 en 3 (Steeleiland Noord) is door Gemeente Roermond een stimuleringssubsidie ter beschikking gesteld aan Roerdelta, in het kader van ‘Stimulering Bouw’. Wij hebben besloten om deze subsidie volledig aan u ten goede te laten komen, middels een korting die wij verstrekken op de koopprijs. Deze korting bedraagt maar liefst € 16.250,- voor deze woning . In de vermelde V.O.N. prijs is deze korting verwerkt.

De woningen zijn inmiddels gerealiseerd, waarbij we extra voorzieningen hebben getroffen om indeling en afwerking volledig op uw wensen te kunnen afstemmen.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden omtrent deze subsidie? We gaan hierover graag in gesprek met u. Neem vrijblijvend contact op met Jack Frenken makelaars of maak een afspraak. Maar wacht niet te lang, want met deze korting verwachten wij dat de woningen snel vergeven zullen zijn.

De modelwoning aan Hoppenhof 8 is iedere vrijdag geopend van 16:00 - 17:00 uur. Kom eens een kijkje nemen!

Wonen in een prachtige omgeving, aan het water én bij de Roermondse binnenstad. Op deze bijzondere plek verrijst het veelzijdige nieuwbouwproject Roerdelta. Wonen in Roerdelta betekent genieten van twee uitersten: stedelijke dynamiek aan de kant van de binnenstad en veel aandacht voor natuur en recreatie aan de kant van de rivier.
Levendigheid, creatieve impulsen, maar ook rust en ruimte kenmerken het gebied. Uniek gelegen, aan de Roer en bij de binnenstad. Op deze locatie verrijzen eigentijdse woningen en er is ruimte voor kleinschalige bedrijvigheid en cultuur.

Steeleiland: verborgen oase


Steeleiland is bijzonder vanwege haar ligging. Een afgeschermde leefomgeving omsloten door het water van de Roer, gelegen in een volwassen groene setting. Via haar eigen toegangsbrug wordt het woongebied voor autoverkeer ontsloten op de Voorstad Sint Jacob. Met de fi ets of te voet bereikt u via het bruggetje Klein Hellegat het nieuwe stadspark Akcros en bent u binnen enkele minuten in het stadscentrum van Roermond. Een autoluwe woonomgeving, omsloten door water en groen en dat in het hart van Roermond! 
Op Steeleiland realiseren we 23 bungalows, die gelijkvloers wonen een nieuwe dimensie geven. Een eigentijdse baksteenarchitectuur gecombineerd met een speels daklandschap middels de verspringende dakrichtingen. De vrijstaande en geschakelde woningen kenmerken zich door de grote indelingsvrijheid, geheel aan te passen naar uw eigen woonwensen. Van een woning met een compleet woonprogramma op de begane grond tot een woning waar u op de verdieping kunt slapen. Van een kleine of middel opbouw tot een grote opbouw (Kavel 1 en 3 worden standaard voorzien van een grote opbouw). Van een keuken met zicht op straat tot de keuken gericht op de tuin. Zoveel mensen, zoveel wensen. Deze bungalows bieden u de gewenste optimale indelingsvrijheid. Maar bovenal betreff en het luxe en comfortabele woningen. Een luxe afwerkingsniveau, waaronder een complete keukenopstelling, luxe sanitair, vloerverwarming en stompe deuren zonder bovenlichten. Comfortabel door onder andere onderhoudsarme materialen, zoals kunststof kozijnen. Maar daarnaast ook een optimale energiehuishouding door een hoge isolatiewaarde en zeer zuinige installaties. u ziet, een unieke kans om aangenaam te wonen in deze bijzondere leefomgeving.

Vraag de brochure aan via  of neem contact op met
Jack Frenken Makelaars, op telefoonnummer 0475 335 225.

Omgeving
De flexibiliteit van deze woning is uniek te noemen. Uitbreiden aan de zijkant van de woning en meerdere indelingsvarianten zijn mogelijk. Afhankelijk van de ligging binnen het plan is type C voorzien van een middelgrote of kleine opbouw. Alle voorzieningen zijn aanwezig op de begane grond. Via de entree i...

Volledige omschrijving
De flexibiliteit van deze woning is uniek te noemen. Uitbreiden aan de zijkant van de woning en meerdere indelingsvarianten zijn mogelijk. Afhankelijk van de ligging binnen het plan is type C voorzien van een middelgrote of kleine opbouw. Alle voorzieningen zijn aanwezig op de begane grond. Via de entree is de toegang naar de De trapopgang en het gastentoilet zijn in de entree gelegen. De leefruimte bestaat uit een woonkamergedeelte met toegang tot de tuin en de open keuken, die op velerlei manieren indeelbaar is. Via een portaal is de hoofdslaapkamer te bereiken, die directe toegang heeft tot de achtertuin en de complete badkamer. Op de eerste verdieping is een extra slaapkamer (twee slaapkamers in de middelgrote opbouw), bergruimte en techniekruimte aanwezig. In de bergruimte kan optioneel een extra badkamer worden gerealiseerd. Uitbreiding is mogelijk op de eerste verdieping naar een grote opbouw met twee grote slaapkamers.

De kavelnummers zijn: 21, 22, 23 en 24.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
27-02-2015 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
18-02-2015 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
09-01-2015 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
03-12-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
29-10-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
16-09-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
12-09-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
28-05-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
21-05-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
09-05-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
17-01-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen