Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Veiling, fase 1B-2, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Veiling, fase 1B-2, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 332.078 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Deelplan Het Zand
In Het Zand vloeien bestaande landschapselementen en boerenhofsteden schitterend samen met de nieuwe woningen. Oude boomgaarden, elzen- en meidoornhagen, sloten en waterlopen zijn behouden gebleven en in ere hersteld. Het samengaan van oud en nieuw, de ruime opzet, ...

Volledige omschrijving
Deelplan Het Zand
In Het Zand vloeien bestaande landschapselementen en boerenhofsteden schitterend samen met de nieuwe woningen. Oude boomgaarden, elzen- en meidoornhagen, sloten en waterlopen zijn behouden gebleven en in ere hersteld. Het samengaan van oud en nieuw, de ruime opzet, het vele groen en de grote afwisseling in architectuur zorgt ervoor dat u zich direct thuisvoelt. Het Zand neemt afstand van de doorsnee nieuwbouwwijk en verrast met een uitgesproken eigen karakter. Dit is wonen zoals wonen bedoeld is: ruim en comfortabel, veilig en gastvrij, groen en rustgevend. 

Leidsche Rijn
Het stadsdeel Leidsche Rijn bestaat uit meerdere delen met een eigen identiteit, zoals het landelijke De Woerd en waterwijk Terwijde. Het hart van het stadsdeel wordt gevormd door het 300 hectare grote Leidsche Rijn Park; de perfecte plek om te recreëren.

Voorzieningen
Leidsche Rijn heeft alle voorzieningen van een middelgrote stad, zoals een groot ziekenhuis, diverse winkelcentra maar ook een bioscoop en een theater.

Ligging
Leidsche Rijn is centraal gelegen in Nederland, vlakbij de kruising van de belangrijkste noord-zuid en oost-west verbindingen; te weten de A2 en A12. De buurt heeft eigen NS-station en is aangesloten op het openbaar vervoernetwerk van de stad Utrecht.

Dichtbij Utrecht
Utrecht is een bijzondere stad. Het gezellige historische centrum, de wandelkades langs de charmante Oudegracht, de bruggetjes en de typische straatjes. De vele terrassen en restaurantjes aan het water en natuurlijk niet te vergeten de karakteristieke Domtoren. Tel daarbij op de vele (cultuur) evenementen, de schouwburg, theaters, muziekcentrum Vredenburg, bioscopen en winkels en we mogen constateren dat Utrecht bruist.

Omgeving
Ooit stond hier de oude bloemenveiling van Vleuten. Straks is het één van de mooiste nieuwbouwwijken van deelplan Het Zand: De Veiling. Net als toen heeft De Veiling u veel te bieden. Denk aan alle priveleges van het wonen vlakbij de stad Utrecht, met z'n winkels, cultuur, evenementen en voor...

Volledige omschrijving
Ooit stond hier de oude bloemenveiling van Vleuten. Straks is het één van de mooiste nieuwbouwwijken van deelplan Het Zand: De Veiling. Net als toen heeft De Veiling u veel te bieden. Denk aan alle priveleges van het wonen vlakbij de stad Utrecht, met z'n winkels, cultuur, evenementen en voorzieningen.

Woonomgeving bekijken in 3D
Alvast een blik in de toekomst werpen en met eigen ogen bekijken hoe het park in project De Veiling er uit komt te zien, dat kan als u de volgende link aanklikt:

Plattegronden
U kunt de uitgebreide plattegronden van de woningen bekijken via de volgende link: Type Cascade B6 (bouwnummer 50 nog te koop)
  • Zeer ruime entree aan de zijkant van de woning met gesloten trap naar de 1e verdieping
  • Heerlijke woonkeuken aan de voorzijde van de woning met groot bloemkozijn voor een mooi uitzicht
  • Openslaande deuren naar de ruime woonkamer, uit te breiden met een veranda
  • Badkamer met ligbad en tweede toilet
  • Sanitair van Villeroy & Boch en Grohekranen in badkamer en toiletruimte
  • Drie slaapkamers op de eerste verdieping
  • Volwaardige tweede verdieping met twee kamers
  • Vliering op de derde verdieping voor opslag
  • Draai-, kiepramen op elke verdieping
  • Houten buitenberging
  • Parkeren op eigen plek.

Share |
Meer woningen
Meer woningen