Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Rossinipark, Goes Powered by Niki
Nieuwbouw:
Rossinipark, Goes

Type: Koop
Plaats: Goes
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 375.022 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Goes
Info
Rossinipark
Rossini, Vivaldi en Verdi. Deze 3 schitterende appartementsgebouwen liggen aan het Rossinipad in de jonge wijk Goes-Overzuid. Ieder gebouw beschikt over een eigen entree, lift en ligt in een parkachtige omgeving. Deze groene omgeving combineert optimale privacy m...

Volledige omschrijving
Rossinipark
Rossini, Vivaldi en Verdi. Deze 3 schitterende appartementsgebouwen liggen aan het Rossinipad in de jonge wijk Goes-Overzuid. Ieder gebouw beschikt over een eigen entree, lift en ligt in een parkachtige omgeving. Deze groene omgeving combineert optimale privacy met het gemak van Goes en al haar voorzieningen in de directe nabijheid.

Wonen in Goes
Goes, stad van de Bevelanden, hart van Zeeland! De stad Goes heeft een aantrekkelijke binnenstad met mooie winkels, jachthaventjes en biedt u, als 3e monumentenstad van Zeeland met een beschermd stadsgezicht, een verscheidenheid aan rijksmonumenten.

Bereikbaarheid
Goes ligt centraal in de provincie Zeeland en beschikt daardoor zeer goede verbindingen met de rest van Zeeland, Brabant, Randstad en België. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Maar ook met de boot, want Goes heeft een directe verbinding met de Oosterschelde en goede jachthavens. Niet voor niets vervult deze unieke stad een centrumfunctie voor Zuid- en Noord-Beveland. Alles wat u nodig heeft om optimaal te wonen, te werken en te recreëren is dan ook binnen handbereik.

Bekijk de locatie van Rossipad in .

Omgeving
Per direct beschikbaar!
Dit ruime 4-kamer appartementen is per direct te betrekken.

Rossinipark
Verspreid over het Rossinipark in Goes staan 3 appartementengebouwen genaamd Rossini, Vivaldi en Verdi. Rossinipad 35 is gelegen op de 1e verdieping van ge...

Volledige omschrijving
Per direct beschikbaar!
Dit ruime 4-kamer appartementen is per direct te betrekken.

Rossinipark
Verspreid over het Rossinipark in Goes staan 3 appartementengebouwen genaamd Rossini, Vivaldi en Verdi. Rossinipad 35 is gelegen op de 1e verdieping van gebouw Vivaldi in Goes.

Rossinipad 35
Dit 4-kamerappartement beschikt over een ruime woonkamer met eetkeuken, bijkeuken, 3 slaapkamers en 2 luxe badkamers. Eén van de badkamers is te bereiken via de ouderslaapkamer en is voorzien van bad, separate douche, vaste wastafel en hangcloset. Daarnaast heeft het appartement de beschikking over maar liefst 2 eigen parkeerplaatsen en een berging.

  • Ruime woonkamer
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 2 eigen parkeerplaatsen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen