Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Leeswand, Waalwijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Leeswand, Waalwijk

Plaats: Waalwijk
Aantal: 17
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Noord-Brabant | Waalwijk
Info
KOM JE OOK IN DE LEESWAND WONEN?
De Leeswand ligt aan de westkant van Waalwijk in Landgoed Driessen. Hier smelten stad en landschap samen, met veel ruimte voor groen en natuur. Picknicken, slootje springen, fietsen, skaten, het kan allemaal.
Een heerlijk rustige omgeving om te wo...

Volledige omschrijving
KOM JE OOK IN DE LEESWAND WONEN?
De Leeswand ligt aan de westkant van Waalwijk in Landgoed Driessen. Hier smelten stad en landschap samen, met veel ruimte voor groen en natuur. Picknicken, slootje springen, fietsen, skaten, het kan allemaal.
Een heerlijk rustige omgeving om te wonen en op te groeien.

 
ZO VEEL RUIMTE...BINNEN EN BUITEN
De Leeswand staat voor puur woonplezier op Landgoed Driessen. Op de beste locatie en met volop woonruimte!

Een grote keuken/woonkamer, met een handige trapkast en een grote raampartij voor veel daglicht.

Drie slaapkamers, en complete badkamer met daglicht en een grote zolder met standaard een brede dakkapel. Zo realiseer je eenvoudig een vierde slaapkamer.

Ook om het huis kan het gehele gezin zich lekker uitleven. De wel heel riante achtertuin (ruim 16 meter diep) profiteert volop van de zon door de ligging op het zuiden. De brede groenstrook achter het huis geeft je niet alleen extra privacy, het versterkt ook het gevoel van rustig en ruimtelijk wonen.
 
 

De mooiste plek van 't Landgoed

  • Diepe tuin
  • Zuidoriëntatie
  • Grote groenstrook
  • Ruimte om je huis

Landgoed Driessen is een mooie wijk met veel handige voorzieningen. In de nabije omgeving van het Landgoed is van alles te beleven. In 5 minuten ben je met de fiets in het centrum van Waalwijk en in 10 minuten in de Drunense Duinen of de Efteling. Wil je met de auto weg, dan zit je zo op de belangrijkste routes naar buiten.
 
Lekker buitenspelen zonder de straat over te steken
De Leeswand bestaat uit twee rijen van acht en negen woningen, gescheiden door een mooi ingerichte parkeerhaven.
De huizen hebben een krachtige uitstraling, gebaseerd op de architectuur van de jaren 30. Dit komt door de chique donkerrood gemeleerde bakstenen, de mooie detaillering en de variatie in de gevels. De witte kaders om de voordeuren, de zinken regenpijpen en dakoverstekken onderstrepen de kwaliteit van De Leeswand.
 
De Leeswand heeft een uitgekiende ligging. De voorzijde grenst aan een rustige verkeersluwe straat en achter ligt een brede strook groen, zodat je aan de achterkant van de woning helemaal vrij zit.

Share |
Meer woningen
Meer woningen