Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Luzernevlinder, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Luzernevlinder, Utrecht

Type: Huur
Plaats: Utrecht
Aantal: 16
Soort: Appartement
Prijs: € 695 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Utrecht | Utrecht
Info
De appartementen van Luzernevlinder liggen in het hart van Leidsche Rijn, een nieuw stadsdeel van Utrecht. Wonen in de wijk Het Zand betekent eigentijds wonen in een karakteristieke en oorspronkelijke omgeving. De oude boerderijen en huizen, bestaande linten, fruitboomgaarden en sloten maken een vanzelfspr...

Volledige omschrijving
De appartementen van Luzernevlinder liggen in het hart van Leidsche Rijn, een nieuw stadsdeel van Utrecht. Wonen in de wijk Het Zand betekent eigentijds wonen in een karakteristieke en oorspronkelijke omgeving. De oude boerderijen en huizen, bestaande linten, fruitboomgaarden en sloten maken een vanzelfsprekend onderdeel uit van het stedenbouwkundig plan. Het is een  groene omgeving en op slechts 5 minuten afstand met de trein van de Utrechtse binnenstad. Centraal in Het Zand ligt het park Groot Zandveld, wat is gesitueerd op een archeologische vindplaats. In dit park staan onder andere 2 karakteristieke schoorstenen en Forum ‘t Zand. Hier kunt u terecht voor onderwijs, kinderopvang, sport en gezondheidszorg.

WONEN IN HET ZAND
In park Groot Zandveld staan 4 eigenzinnige woongebouwen van 8 verdiepingen aan de rand van het park. 2 ervan bevatten 64 huurwoningen in de vrije sector. De gebouwen zijn identiek en zijn zodanig gesitueerd dat ze een transparante wand langs het park formeren. Hun gedraaide positie levert spannende aanzichten, uitzichten en doorgangen op. Om de woontorens slingert zich een brede waterpartij, die de omgeving een extra rustieke uitstraling verleent. Bij het ontwerp van de torens moest de parkachtige sfeer dominant blijven. De schaal van ieder gebouw is daarom teruggebracht ten gunste van de impact van het groen. Rustend op een kleine ‘footprint’ hebben de gebouwen een in de diepte uitlopende bovenbouw (bij een gelijkblijvende breedte). Deze relatief kleine onderbouw creëert meer ruimte voor de begroeide parkomgeving en genereert weinig schaduw. Veel licht en lucht in de buitenruimte dus. Bovendien, hoe hoger u woont, hoe meer woonoppervlakte.

GEVARIEERDE AANBLIK
De entreegevels van Groot Zandveld hebben op de eerste 5 verdiepingen een witglazen aanblik, afgewisseld met donkere gevelbeplating op de bovenste 3 woonlagen. De parkgevels bestaan op de onderste 4 etages uit open balkons en op de bovenste 4 uit afsluitbare balkons (serres) met witglazen gevelbedekking. Omdat elke hogere verdieping deels boven de lagere uitsteekt, krijgen de glazen gevelelementen een fraai zwevend effect. De zijgevels zijn opgebouwd uit metalen beplating met praktische draai-/kiepramen. Er zijn per etage 4 appartementen, die doorlopen van voor- naar achterzijde, zodat altijd maximaal geprofiteerd kan worden van het licht en het vrije uitzicht op het park. Vanwege de privacy heeft elke woontoren 2 liften, zodat op iedere etage slechts 2 woningen per lift zijn. Alle appartementen hebben een glazen wand over de volle breedte van de woonkamer met schuifpui en tevens een balkon van bijna 2 meter diep over de volledige breedte. Ook heeft elk appartement een inpandige berging, waarin de aansluiting voor de wasmachine zit. Daarnaast is er voorzien in ruime ondergrondse parkeergelegenheid en een algemene fietsenberging op de begane grond.

DE APPARTEMENTEN
U heeft de keuze uit 4 woningtypen, die per etage verschillen van oppervlakte. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken, kleur: Elba Wit. Diverse Siemens inbouwapperatuur o.a. een motorloze vlakscherm afzuigkap in zilver metalic, keramische kookplaat, een RVS combi-magnetron, een vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Bovendien heeft elk appartement een ruim balkon. Vanaf de vijfde verdieping zijn de balkons voorzien van glas. Dat is ideaal als er wel zon maar het nog niet zo warm is! Bovendien is dit zeer kindvriendelijk. De huurprijs is inclusief een eigen parkeerplaats.

Omgeving
Type C is niet meer beschikbaar.
Dit zijn kleinere appartementen met 1 slaapkamer, en een woonkamer vanaf 26 m² oplopend tot 36 m². Alle appartementen hebben een berging, en een badkamer met douche en wastafel. De meeste appartementen beschikken over een bijkeuken (slechts de onderste 3 etag...

Volledige omschrijving
Type C is niet meer beschikbaar.
Dit zijn kleinere appartementen met 1 slaapkamer, en een woonkamer vanaf 26 m² oplopend tot 36 m². Alle appartementen hebben een berging, en een badkamer met douche en wastafel. De meeste appartementen beschikken over een bijkeuken (slechts de onderste 3 etages niet).
* Huurprijs is inclusief huurkorting en exclusief servicekosten.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
29-08-2014 Prijs € 717 € 695
05-07-2014 Prijs € 697 € 717
Meer woningen
Meer woningen