Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Trambaan, Broek in Waterland
Nieuwbouw:
De Trambaan, Broek in Waterland

Type: Koop
Plaats: Broek in Waterland
Aantal: 16
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 445.400 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Afbeeldingen

Op de voormalige locatie van de trambaan in Broek in Waterland komen prachtige, nieuwe woningen in Waterlandse stijl. Ruimte, rust en stijlvolle Waterlandse architectuur, omringd door water en groen.

Omgeving

Broek in Waterland is bekroond tot één van de 4 mooiste en tevens 3e groenste dorp van Nederland. ‘Buiten wonen’ maar toch dicht bij Amsterdam, want de ringweg A10 en de IJtunnel naar het centrum van Amsterdam liggen op maar 5 autominuten. De bushalte ligt om de hoek en ...

Volledige omschrijving

Broek in Waterland is bekroond tot één van de 4 mooiste en tevens 3e groenste dorp van Nederland. ‘Buiten wonen’ maar toch dicht bij Amsterdam, want de ringweg A10 en de IJtunnel naar het centrum van Amsterdam liggen op maar 5 autominuten. De bushalte ligt om de hoek en de eerste halte van de Noord/Zuidlijn is gelegen op fietsafstand (5 km). Het dorp biedt allerlei soorten winkels en voorzieningen, inclusief clubs, kinderopvang, basisschool en verenigingen voor jong en oud. Een fantastische plek om de kinderen op de laten groeien.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen