Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Compositie, Waalwijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Compositie, Waalwijk

Plaats: Waalwijk
Aantal: 22
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Noord-Brabant | Waalwijk
Info
Comfortabel wonen in een groene omgeving?
In de groene, parkachtige omgeving op de hoek van de Von Gluckstraat en de Richard Wagnerstraat realiseert BVR Projectontwikkeling 22 stadswoningen. U heeft keuze uit 11 maisonnettewoningen en 11 benedenwoningen met tuin, allen direct gelegen ...

Volledige omschrijving
Comfortabel wonen in een groene omgeving?
In de groene, parkachtige omgeving op de hoek van de Von Gluckstraat en de Richard Wagnerstraat realiseert BVR Projectontwikkeling 22 stadswoningen. U heeft keuze uit 11 maisonnettewoningen en 11 benedenwoningen met tuin, allen direct gelegen aan een brede groenstrook met volwassen bomen. Met De Compositie treft u de ideale locatie voor iedereen. Vanuit de Von Gluckstraat bent u snel in het centrum van Waalwijk. Hierdoor heeft u een grote diversiteit aan voorzieningen binnen handbereik.
 
De Compositie
De Compositie kenmerkt zich als kleinschalig nieuwbouwproject met een speelse indeling. De comfortabele stadswoningen bieden u een grote mate van woongenot. Dit wordt mede ingegeven door een compleet ingerichte keuken en afgewerkte badkamer.
De directe omgeving is levendig en groen. Om dit groene karakter te waarborgen is parkeren mogelijk gemaakt aan de achterzijde en zijkant van het gebouw.  Zowel de benedenwoningen als de maisonnettewoningen zijn voorzien van eigen buitenruimte met optimale zonligging.
 
Hoog of laag wonen? U bepaalt zelf de toon.
De compositie laat de keus aan u. Gaat uw voorkeur uit naar de  gelijkvloerse benedenwoningen met eigen tuin of juist naar de maisonnettewoningen met ruim dakterras. Beide woningtypen bieden al het comfort en privacy die u wenst. Zo zijn de dakterrassen van de maisonnettewoningen aan de voorzijde gelegen en hebben daarmee een mooi uitzicht de groene omgeving. De benedenwoningen hebben een tuin met berging en achterom aan de achterzijde van het gebouw. Alle stadswoningen hebben een eigen fietsenberging.
 
Maisonnettewoning
De entree van de 11 ruime en strak afgewerkte maisonnettewoningen, bestaande uit 2 hoekwoningen en 9 tussenwoningen, treft u op de eerste verdieping. De woningen zijn toegankelijk via een trap aan de zijkant van het gebouw. Deze woningen kenmerken zich door een, over twee verdiepingen verdeelde, speelse indeling.
De entree met toiletruimte en meterkast geeft u toegang tot een zeer lichte en overzichtelijke woonkamer met open keuken. Via de woonkamer heeft u toegang tot u eigen riante dakterras met uitzicht op het groen. Een vaste trap, met daaronder bergruimte, brengt u naar de tweede verdieping. Hier heeft u toegang tot twee slaapkamers. De ‘masterbedroom’ biedt u de mogelijkheid tot een heuse ‘walk in closet’. De badkamer is van uitstekend formaat en is voorzien van een wastafel, douche met mogelijkheid voor toilet of bad. Extra bergruimte heeft u in uw eigen buitenberging.
 
Benedenwoningen
De benedenwoningen, bestaande uit 2 hoekwoningen en 9 rijwoningen bieden u het comfort van gelijkvloers. U treft alle vertrekken van deze woningen op de begane grond. Met de directe ligging aan de groenstrook en de achtertuin ontstaat een rustige en prettige sfeer.
Vanuit de entree met toiletruimte en meterkast heeft u toegang tot een zeer lichte woonkamer met open keuken. Via een afzonderlijke hal komt u bij de twee slaapkamers, de wasruimte, en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en mogelijkheid voor toilet of bad. Via een afzonderlijke hal heeft u toegang tot uw tuin met berging. De tuin met achterom is op het oosten georiënteerd en biedt ruimte voor een riant terras. U auto parkeren? Dit is geen probleem, dat kan gewoon op eigen terrein.

Share |
Meer woningen
Meer woningen