Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Morgenzon, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Morgenzon, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Aantal: 5
Soort: Rijwoning
Prijs: € 244.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Welkom in De Morgenzon, een kleinschalig nieuwbouwproject in Den Haag met een gevarieerd aanbod eengezinswoningen en appartementen, zowel koop als huur. Uniek aan De Morgenzon is de fraaie ligging. Precies op dit punt komt het rustige autovrije plein van de brede Morgenzonlaan samen met de levendigheid van...

Volledige omschrijving
Welkom in De Morgenzon, een kleinschalig nieuwbouwproject in Den Haag met een gevarieerd aanbod eengezinswoningen en appartementen, zowel koop als huur. Uniek aan De Morgenzon is de fraaie ligging. Precies op dit punt komt het rustige autovrije plein van de brede Morgenzonlaan samen met de levendigheid van de Schalkburgerstraat. Vanuit uw voordeur loopt u zo het plein op.

De Morgenzon is gelegen in de kleurrijke Haagse wijk Transvaal. In dit deel van de wijk is de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in nieuwe woningen. Zo ligt De Morgenzon tegenover het opvallende nieuwbouwproject De Oriënt. Iets verderop bevinden zich de nieuwe woningen van Via Salsa en Cabo Verde. Deze nieuwbouwprojecten hebben gezorgd voor een gevarieerd woningaanbod en bevolkingssamenstelling van de wijk. De Morgenzon is het sluitstuk van deze grootschalige vernieuwing.Transvaal zelf bruist. De vele winkeltjes in de Kempstraat en Paul Krugerlaan zijn bekend in heel Den Haag. Er zijn volop eetgelegenheden, maar ook scholen en voorzieningen op het gebied van sport en gezondheid. Op loopafstand bevindt zich de gezellige Haagse Markt.

Omgeving
De eengezinswoningen in De Morgenzon zijn drielaagse woningen met vijf of zes kamers. Iedere woning beschikt over een tuin met privéberging. Via de achtertuin komt u op het afgesloten parkeerhof waar zich een privé-parkeerplaats bevindt.

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer...

Volledige omschrijving
De eengezinswoningen in De Morgenzon zijn drielaagse woningen met vijf of zes kamers. Iedere woning beschikt over een tuin met privéberging. Via de achtertuin komt u op het afgesloten parkeerhof waar zich een privé-parkeerplaats bevindt.

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken. De keuken is standaard al voorzien van een keukenopstelling inclusief de benodigde apparatuur.

Op de 1e verdieping liggen twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer die uitgerust is met een ligbad, 2e zwevend toilet, een douchehoek en één of twee wastafels.
Op de 2e verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een aparte ruimte voor de wasmachine en- droger.
Voor een stukje extra comfort is de gehele woning voorzien van vloerverwarming. ’s Winters zorgt deze voor aangename warmte en in de zomer voor de nodige koeling. Zo is het altijd comfortabel in uw Morgenzon-woning. En met het centrale schotelantennesysteem bent u sowieso aangesloten op 38 digitale televisiezenders.
 Uiteraard is de woning van uw keuze nog af te stemmen op uw eigen woonwensen en behoeften.

Share |
Meer woningen
Meer woningen