Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Morgenzon, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Morgenzon, Den Haag

Type: Koop
Plaats: Den Haag
Aantal: 8
Soort: Appartement
Prijs: € 193.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Welkom in De Morgenzon, een kleinschalig nieuwbouwproject in Den Haag met een gevarieerd aanbod eengezinswoningen en appartementen, zowel koop als huur. Uniek aan De Morgenzon is de fraaie ligging. Precies op dit punt komt het rustige autovrije plein van de brede Morgenzonlaan samen met de levendigheid van...

Volledige omschrijving
Welkom in De Morgenzon, een kleinschalig nieuwbouwproject in Den Haag met een gevarieerd aanbod eengezinswoningen en appartementen, zowel koop als huur. Uniek aan De Morgenzon is de fraaie ligging. Precies op dit punt komt het rustige autovrije plein van de brede Morgenzonlaan samen met de levendigheid van de Schalkburgerstraat. Vanuit uw voordeur loopt u zo het plein op.

De Morgenzon is gelegen in de kleurrijke Haagse wijk Transvaal. In dit deel van de wijk is de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in nieuwe woningen. Zo ligt De Morgenzon tegenover het opvallende nieuwbouwproject De Oriënt. Iets verderop bevinden zich de nieuwe woningen van Via Salsa en Cabo Verde. Deze nieuwbouwprojecten hebben gezorgd voor een gevarieerd woningaanbod en bevolkingssamenstelling van de wijk. De Morgenzon is het sluitstuk van deze grootschalige vernieuwing.Transvaal zelf bruist. De vele winkeltjes in de Kempstraat en Paul Krugerlaan zijn bekend in heel Den Haag. Er zijn volop eetgelegenheden, maar ook scholen en voorzieningen op het gebied van sport en gezondheid. Op loopafstand bevindt zich de gezellige Haagse Markt.

Omgeving
De Morgenzon beschikt over drie- en vierkamer appartementen. Alle appartementen hebben een eigen berging op de begane grond en een privé-parkeerplaats op het afgesloten parkeerhof achter het gebouw.

Via de hal bereikt u alle vertrekken van de woning. De woning beschikt over een woonkamer ...

Volledige omschrijving
De Morgenzon beschikt over drie- en vierkamer appartementen. Alle appartementen hebben een eigen berging op de begane grond en een privé-parkeerplaats op het afgesloten parkeerhof achter het gebouw.

Via de hal bereikt u alle vertrekken van de woning. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer voorzien van ligbad en wastafel. Uiteraard is de woning van uw keuze nog af te stemmen op uw eigen wensen en behoeften.


Share |
Meer woningen
Meer woningen