Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Rozenburg Boulevard, Rozenburg (ZH) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Rozenburg Boulevard, Rozenburg (ZH)

Type: Koop
Plaats: Rozenburg (ZH)
Aantal: 3
Soort: Appartement
Prijs: € 357.400 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Rozenburg (ZH)
Info
Woonproject Rozenburg Boulevard staat voor exclusief en comfortabel wonen in een waterrijke en groene omgeving met in de nabijheid volop natuur, recreatie-mogelijkheden en winkelvoorzieningen. Het woonproject is direct gelegen aan de Nieuwe Waterweg en bestaat uit 64 luxe koop- en huurappartementen verdeel...

Volledige omschrijving
Woonproject Rozenburg Boulevard staat voor exclusief en comfortabel wonen in een waterrijke en groene omgeving met in de nabijheid volop natuur, recreatie-mogelijkheden en winkelvoorzieningen. Het woonproject is direct gelegen aan de Nieuwe Waterweg en bestaat uit 64 luxe koop- en huurappartementen verdeeld over twee woongebouwen.

De woningen variƫren in grootte, aantal kamers, indeling en ligging. Uiteraard beschikken zij allen over een ruime buitenruimte met prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg.

Omgeving
Deze ruim opgezette L-vormige hoekwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 140m² en beschikt over twee buitenruimten. Het is één van de penthouses die zich op de bovenste twee verdiepingen bevinden. De royale woon-/eetkamer van circa 68m² bi...

Volledige omschrijving
Deze ruim opgezette L-vormige hoekwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 140m² en beschikt over twee buitenruimten. Het is één van de penthouses die zich op de bovenste twee verdiepingen bevinden. De royale woon-/eetkamer van circa 68m² biedt een scala aan indelingsmogelijkheden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een riant balkon van circa 13m², met uitzicht over de Nieuwe Waterweg.

De centrale hal leidt u naar de woonkamer, een ruime masterbedroom van circa 19m² met aangrenzend een ruime inloopkast (circa 6m²), twee kleinere slaapkamers (circa 8,5m²), een badkamer, een berging en een separaat toilet. De woning is uitgerust met een tweede balkon van circa 12m², grenzend aan de hoofdslaapkamer.

De woningen worden standaard compleet uitgevoerd met vloerverwarming en een badkamer en toilet met luxe sanitair van Villeroy & Boch en fraai tegelwerk. Door toepassing van een duurzaam verwarmings- en ventilatiesysteem hebben de woningen een comfortabel binnenklimaat en een laag energieverbruik dat resulteert in lage energiekosten.

Share |
Meer woningen
Meer woningen