Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Binnensingel, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
Binnensingel, Den Haag

Type: Huur
Plaats: Den Haag
Aantal: 35
Soort: Appartement
Prijs: € 855 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Wonen in Binnensingel
Aan de rand van Den Haag krijgt een bijzonder project vorm: Binnensingel, gelegen in de Wateringse Binnentuinen. Het is een appartementencomplex, gelegen in een fraaie omgeving. De appartementen liggen zelf ook aan water, aan een mooie singel. Het geeft Binnensin...

Volledige omschrijving
Wonen in Binnensingel
Aan de rand van Den Haag krijgt een bijzonder project vorm: Binnensingel, gelegen in de Wateringse Binnentuinen. Het is een appartementencomplex, gelegen in een fraaie omgeving. De appartementen liggen zelf ook aan water, aan een mooie singel. Het geeft Binnensingel extra allure, een allure die nog eens wordt versterkt door de royale opzet van het complex. Het plan telt veel riante appartementen. En u heeft alle gemakken van zowel Wateringen als de omliggende steden binnen bereik!

'Buiten' wonen in Den Haag
Wonen in een stad als Den Haag heeft veel te bieden: het perfecte voorzieningenniveau voorop. Maar u wilt graag ook rustig wonen. Dan is Binnensingel een aantrekkelijk alternatief. Het project ligt tussen het dorp Wateringen en Rijswijk in, als onderdeel van deelplan Wateringse Binnentuinen, dat weer behoort tot Wateringse Veld. Eigenlijk heeft u daardoor het beste van twee werelden. Het gebied oogt – letterlijk en figuurlijk – als een 'buitenwijk' van Den Haag. Met alle voordelen van dien!

De appartementen
Binnensingel telt 56 appartementen. Die zijn weer verdeeld over een groot aantal typen en slechts 6 woonlagen. Per woonlaag vindt u verschillende typen appartementen, van twee tot en met vier kamers. Er zijn aantrekkelijke startersappartementen met een oppervlakte vanaf 71 m2. En u vindt er grote appartementen en maisonnettes, met een oppervlakte tot wel 164 m2! Natuurlijk heeft u de luxe van een eigen terras of balkon op de zon. Ook die variëren weer in grootte: van 6,5 tot en met 22 m2. Door de gevarieerde opzet van het plan kunt u zélf de ideale oriëntatie op de zon kiezen.
Per appartement heeft u de beschikking over een berging op de begane grond en een parkeerplaats op of onder het binnenhof.

Omgeving
  • Woonoppervlakte variërend van ca. 85 -120 m2
  • Begane grond, 1e t/m 3e verdieping
  • 2 slaapkamers
  • Luxe keuken, compleet met Siemens inbouwapparatuur
  • Badkamer met ligbad, douche en wastafel
  • Tuin of balkon gericht op N/W/O/Z

Share |
Meer woningen
Meer woningen