Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Assenrade, fase 2, Hattem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Assenrade, fase 2, Hattem

Plaats: Hattem
Aantal: 20
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Gelderland | Hattem
Info
Prognose start verkoop fase 2: eind 2012

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de stedenbouwkundige verkaveling en de woningen in de vervolgfase van Assenrade. In deze vervolgfase, die uiteraard de zeer gewaardeerde uitstraling en kwaliteiten meekrijgt zoals we die uit fase 1 ken...

Volledige omschrijving
Prognose start verkoop fase 2: eind 2012

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de stedenbouwkundige verkaveling en de woningen in de vervolgfase van Assenrade. In deze vervolgfase, die uiteraard de zeer gewaardeerde uitstraling en kwaliteiten meekrijgt zoals we die uit fase 1 kennen, zullen voornamelijk hoek- en tussenwoningen worden ontwikkeld. Het betreft zowel koop- als huurwoningen in verschillende prijsklassen. Wij verwachten eind dit jaar te starten met de verkoop van de 2e fase.  Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u zich wenden tot .

De realisatie van de 1e fase is al in een ver gevorderd stadium. Hier is goed te zien wat een fraaie wijk hier aan het ontstaan is. In deze 1e fase zijn nog 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen te koop. 

Aanmelden
U kunt zich alvast  voor de digitale nieuwsbrief van Assenrade. Zo kunnen wij u informeren over de laatste ontwikkelingen en uitnodigen als de verkoop van de vervolgfase daadwerkelijk van start gaat!
 
Assenrade
Assenrade wordt de nieuwste uitbreidingswijk van Hattem. De wijk is gepland tussen de Geldersedijk en Gaperslanden en vormt een logische afsluiting van de kern Hattem. De nieuwe woonwijk Assenrade zal 225 woningen (in verschillende woningtypen en prijsklassen) en 50 bouwkavels gaan bevatten. VOF Assenrade is verantwoordelijk voor de planontwikkeling. De VOF Assenrade is een samenwerking tussen Bouwfonds Ontwikkeling en Epavlis (een onderdeel van Triada Woondiensten) in samenwerking met de gemeente Hattem.

Hattem
Het monumentale stadje Hattem ligt op een unieke locatie, aan de rand van het Veluwemassief overlopend in de IJsselvallei.
Een historische vestingstad waar geschiedenis, cultuur en natuur samenkomen. Of u nu wilt genieten van de bossen, de rivieroevers of de haven, de historische binnenstad, kunst, sport, terrassen, winkels of restaurants: Hattem heeft het allemaal!

Bereikbaarheid
Hattem is uitstekend te bereiken. De ligging nabij het snijpunt van de A50 en de A28 en de directe nabijheid van Zwolle verhogen de aantrekkelijkheid van Hattem als woongemeente. Het dichtstbijzijnde station van de Nederlandse Spoorwegen is Zwolle.
Daarnaast bestaat er een regelmatige busverbinding in de richting Zwolle, Apeldoorn en Wezep. Hattem is ook uitstekend via wandel- en fietsroutes te bereiken. Bovendien, vlakbij het historische centrum ligt de jachthaven van Hattem.

Sport en ontspanning
Er zijn talloze clubs, sportscholen en sportverenigingen in Hattem. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht in een overdekt en een openlucht zwembad, op tennisbanen, golfbanen en hockey- en voetbalvelden. Er is ook een zalencentrum met bowling- en squashbanen. Voor de watersporter is er de jachthaven. Hier is ook de roeivereniging te vinden. De uitgestrekte bossen en de IJssel-uiterwaarden bieden meerdere mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ruiters.

Dichtbij Zwolle
Zwolle is een levendige provinciehoofdstad. De stad biedt veel op het gebied van kunst en cultuur, van een grote schouwburg tot een museum. Wie van winkelen houdt, is in Zwolle aan het goede adres. Grote winkelketens afgewisseld met kleine speciaalzaken zorgen voor een gezellige sfeer. Voor de echte bourgondiër heeft Zwolle een aantal toprestaurants, maar ook talloze bistro's en eetcafés zijn er te vinden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen