Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Vlindereiland, Amstelveen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Vlindereiland, Amstelveen

Type: Koop
Plaats: Amstelveen
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 465.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amstelveen
Info
De bouw van het kleinschalige project Vlindereiland is in volle gang en naar verwachting worden de eerste woningen in de zomer van 2014 opgeleverd. Het project is gelegen aan de Vlinderweg en is het laatste gedeelte van de Aalsmeerse wijk Nieuw Oosteinde. De woningen hebben een schitterende ligging op een ...

Volledige omschrijving
De bouw van het kleinschalige project Vlindereiland is in volle gang en naar verwachting worden de eerste woningen in de zomer van 2014 opgeleverd. Het project is gelegen aan de Vlinderweg en is het laatste gedeelte van de Aalsmeerse wijk Nieuw Oosteinde. De woningen hebben een schitterende ligging op een eiland en met aan de voorzijde uitzicht op Amstelveen en aan de achterzijde een heerlijke achtertuin op het zuiden met een vlonder aan het water.

Deze jonge wijk Nieuw Oosteinde heeft zich afgelopen jaren ontwikkeld tot een zeer geliefde woonomgeving en veel gezinnen zijn hier van uit Amstelveen, Amsterdam en Aalsmeer naar verhuisd. Logisch ook: alle voorzieningen liggen binnen handbereik en de bereikbaarheid van de A9, A4 en A10 is uitstekend. Op loopafstand bevinden zich onder andere het winkelcentrum aan het Poldermeesterplein, de brede school met drie basisscholen en kinderdagopvang. Ook de faciliteiten in Amstelveen zijn goed bereikbaar; binnen 20 minuten bent u al op de fiets in het Stadshart.

Op de bouwlocatie staan diverse camera's en via deze link kunt u live de bouw volgen:
/>
*** For English translation, see below ****

In deze wijk worden twee-onder-één-kapwoningen in jaren '30 stijl gerealiseerd. De ligging van de woningen is fantastisch: op een eiland met uitzicht op Amstelveen! Iedere woning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en een zuidelijk georiënteerde achtertuin met een vlonder boven het sierwater. Naast de jaren '30 stijl met veel karakteristieke details is het grote woonoppervlakte van maar liefst 212 m² een groot pluspunt van deze woningen. Deze grootte biedt veel indelingsmogelijkheden op de drie verdiepingen. Tijdens het gesprek met de makelaar zal uitgebreid bij uw wensen worden stil gestaan en afhankelijk van de stand van de bouw bekeken worden of deze nog te realiseren zijn. Tevens zullen de mogelijkheden en voorwaarden van een inkoopregeling van uw huidige woning worden besproken.

De begane grond biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de zijkamer te wijzigen in een garage, studeerkamer, werkkamer, eetkamer of als woonkeuken. De positie van de keuken kunt u ook zelf bepalen: aan de voorzijde, achterzijde of in de zijbouw. De nog beschikbare woningen worden standaard voorzien van een uitbouw op de begane grond. Aan de al zeer royale woning wordt dan nog eens 12 m² extra woongenot toegevoegd, zodat er totaal 212 m² woonoppervlakte ontstaat. Tevens is het mogelijk om een berging in de achtertuin te plaatsen. Een berging kan ook op de locatie van de keuken worden geplaatst, zodat er een inpandige berging ontstaat, welke vanaf de voorzijde bereikbaar is. Op de achtergevel is een buitenkraan aanwezig.

Uiteraard is ook de indeling van de eerste verdieping naar eigen inzicht te bepalen. U kunt kiezen voor 3 slaapkamers met een badkamer, separaat toilet en berging met wasmachine aansluiting.

De tweede verdieping is voorzien van een slaapkamer aan de achterzijde met een dakkapel over de gehele breedte van de kamer.Op de overloop bevinden zich de cv-ketel, mechanische ventilatie en boiler t.b.v. de zonnepanelen op het dak. Het behoort tot de mogelijkheden deze installaties weg te werken in een technische ruimte. Daarnaast is het mogelijk om een extra kamer aan de voorzijde te creëren evenals een tweede badkamer. De voorbereidingen voor een tweede badkamer zijn reeds meegenomen. Tevens is een vliering aanwezig.

Kortom: Genoeg ruimte om uw wensen in vervulling te laten gaan!

KOPEN ZONDER ZORGEN
Wilt u graag een nieuwbouwwoning kopen, maar u heeft al een koopwoning en u wilt het risico op dubbele lasten beperken? Dan kunt u in aanmerking komen voor een unieke inkoopregeling. De inkoopregeling biedt u de garantie dat uw huidige woning verkocht wordt en is bestemd voor woningbezitters uit de regio Amstelveen.

Een uitgebreide brochure is voor u beschikbaar en het is tevens mogelijk om direct een woning te reserveren. Vervolgens zal een vrijblijvende afspraak worden ingepland om u verder over het project, de woningen en de mogelijkheden te informeren. Tevens kunnen wij u meer vertellen over de unieke inkoopregeling.

Koopsommen€ 465.000,-- v.o.n.
(exclusief reeds uitgevoerd meerwerk ad. € 27.635-- voor de uitbouw op de begane grond, extra open slaande deuren in zij-beuk, verbreden dakkapel, dakraam, vliering, buitenkraan en voorzieningen voor een tweede badkamer)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The building has started and it is expected that in the summer of 2014 the first houses will be ready.

Sixteen beautiful semi-detached houses located in Nieuw Oosteinde, a suburb on the outskirts of Aalsmeer, abutting Amstelveen. This young district developed over the years in an area where many families moved to from Amstelveen, Amsterdam and Aalsmeer. Understandable as it is conveniently located in the vicinity of the highways A4, A9 and A10, shopping centre and schools are within walking distance and the shopping mall at Stadshart Amstelveen is within 20 minutes by bike.

The semi-detached houses are designed in 30's style. The homes are located on an island with a view to Amstelveen and there is private parking on the lot. The back yard (south) abuts water. A large advantage is the size of the houses of 212 sqm. This size offers lots of options for various lay-outs. You can discus your personal desires with the real estate agent. Depending on the progress of the construction.

The ground floor offers the option to change the side room into a garage, study room, dining room or kitchen. The location of the kitchen can be changed. The houses have an extension on the ground floor and provides 12 sqm of extra living space and the total square meters are 212.. It is an option to have a storage shed built in the back yard.

The first floor have 3 big bedrooms and a bathroom. There is also storage space on this floor.

The second floor contains one bedroom on the back with dormer and an area for the washing machine, heating unit etc. This floor could be provided with an additional room and/or additional bathroom.

Fot this project is a unique purchase warranty available for the current house. Ask the realestate agent for the conditions.

Purchase prices from € 465.000,- v.o.n.
(excl. the extra costs of € 27.635,00,-- for the extansion of the living room, extra doors in the living room, wider dormer, skylight, loft, tap on the rear, preparation for extra bathroom on the second floor)

Omgeving
De bouw van het kleinschalige project Vlindereiland is in volle gang en naar verwachting worden de eerste woningen in de zomer van 2014 opgeleverd.Het project is gelegen aan de Vlinderweg en is het laatste gedeelte van de Aalsmeerse wijk Nieuw Oosteinde. De woningen hebben een schitterende ligging op een e...

Volledige omschrijving
De bouw van het kleinschalige project Vlindereiland is in volle gang en naar verwachting worden de eerste woningen in de zomer van 2014 opgeleverd.Het project is gelegen aan de Vlinderweg en is het laatste gedeelte van de Aalsmeerse wijk Nieuw Oosteinde. De woningen hebben een schitterende ligging op een eiland en met aan de voorzijde uitzicht op Amstelveen en aan de achterzijde een heerlijke achtertuin op het zuiden met een vlonder aan het water.

Deze jonge wijk Nieuw Oosteinde heeft zich afgelopen jaren ontwikkeld tot een zeer geliefde woonomgeving en veel gezinnen zijn hier van uit Amstelveen, Amsterdam en Aalsmeer naar verhuisd. Logisch ook: alle voorzieningen liggen binnen handbereik en de bereikbaarheid van de A9, A4 en A10 is uitstekend. Op loopafstand bevinden zich onder andere het winkelcentrum aan het Poldermeesterplein, de brede school met drie basisscholen en kinderdagopvang. Ook de faciliteiten in Amstelveen zijn goed bereikbaar; binnen 20 minuten bent u al op de fiets in het Stadshart.

*** For English translation, see below ****

In deze wijk worden twee-onder-één-kapwoningen in jaren '30 stijl gerealiseerd. De ligging van de woningen is fantastisch: op een eiland met uitzicht op Amstelveen! Iedere woning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en een zuidelijk georiënteerde achtertuin met een vlonder boven het sierwater. Naast de jaren '30 stijl met veel karakteristieke details is het grote woonoppervlakte van maar liefst 200 m² een groot pluspunt van deze woningen. Deze grootte biedt veel indelingsmogelijkheden op de drie verdiepingen. Tijdens het gesprek met de makelaar zal uitgebreid bij uw wensen worden stil gestaan. Tevens zullen de mogelijkheden en voorwaarden van een inkoopregeling van uw huidige woning worden besproken.

De begane grond biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de zijkamer te wijzigen in een garage, studeerkamer, werkkamer, eetkamer of als woonkeuken. De positie van de keuken kunt u ook zelf bepalen: aan de voorzijde, achterzijde of in de zijbouw. De nog beschikbare woningen worden standaard voorzien van een uitbouw op de begane grond. Aan de al zeer royale woning wordt dan nog eens 12 m² extra woongenot toegevoegd. Tevens is het mogelijk om een berging in de achtertuin te plaatsen. Een berging kan ook op de locatie van de keuken worden geplaatst, zodat er een inpandige berging ontstaat, welke vanaf de voorzijde bereikbaar is.

Uiteraard is ook de indeling van de eerste verdieping naar eigen inzicht te bepalen. U kunt kiezen voor 3 slaapkamers met een badkamer, separaat toilet en berging met wasmachine aansluiting. Een tweede badkamer of vier slaapkamers behoren ook tot de mogelijkheden.

De tweede verdieping is voorzien van een slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde en op de overloop bevinden zich de cv-ketel, mechanische ventilatie en boiler t.b.v. de zonnepanelen op het dak. Het behoort tot de mogelijkheden deze installaties weg te werken in een technische ruimte. Daarnaast is het mogelijk om een extra kamer aan de voorzijde te creëren evenals een tweede badkamer.

Kortom: Genoeg ruimte om uw wensen in vervulling te laten gaan!

KOPEN ZONDER ZORGEN
Wilt u graag een nieuwbouwwoning kopen, maar u heeft al een koopwoning en u wilt het risico op dubbele lasten beperken? Dan kunt u in aanmerking komen voor een unieke inkoopregeling. De inkoopregeling biedt u de garantie dat uw huidige woning verkocht wordt en is bestemd voor woningbezitters uit de regio Amstelveen.

Een uitgebreide brochure is voor u beschikbaar en het is tevens mogelijk om direct een woning te reserveren. Vervolgens zal een vrijblijvende afspraak worden ingepland om u verder over het project, de woningen en de mogelijkheden te informeren. Tevens kunnen wij u meer vertellen over de unieke inkoopregeling.

Koopsommen vanaf € 465.000,-- v.o.n.
(exclusief uitgevoed meerwerk)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The building has started and it is expected that in the summer of 2014 the first houses will be ready.

Sixteen beautiful semi-detached houses located in Nieuw Oosteinde, a suburb on the outskirts of Aalsmeer, abutting Amstelveen. This young district developed over the years in an area where many families moved to from Amstelveen, Amsterdam and Aalsmeer. Understandable as it is conveniently located in the vicinity of the highways A4, A9 and A10, shopping centre and schools are within walking distance and the shopping mall at Stadshart Amstelveen is within 20 minutes by bike.

The semi-detached houses are designed in 30's style. The homes are located on an island with a view to Amstelveen and there is private parking on the lot. The back yard (south) abuts water. A large advantage is the size of the houses of 200 sqm. This size offers lots of options for various lay-outs. You can discus your personal desires with the real estate agent.

The ground floor offers the option to change the side room into a garage, study room, dining room or kitchen. The location of the kitchen can be changed. The houses have an extension on the ground floor and provides 12 sqm of extra living space. It is an option to have a storage shed built in the back yard.

Variations to the lay-out of the first floor are also possible. For example three bedrooms, bathroom, separate toilet and store room or a second bathroom or 4 bedrooms.

The second floor contains one bedroom and an area for the washing machine, heating unit etc. This floor
could be provided with an additional room and/or additional bathroom.

Fot this project is a unique purchase warranty available for the current house. Ask the realestate agent for the conditions.

Purchase prices from € 465.000,- v.o.n.
(exclusively performed more work)

Share |
Meer woningen
Meer woningen