Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mijnsheerenhof, Mijnsheerenland Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mijnsheerenhof, Mijnsheerenland

Type: Koop
Plaats: Mijnsheerenland
Aantal: 2
Soort: Geschakeld
Prijs: € 448.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Mijnsheerenland
Info
Wonen op stand in Mijnsheerenhof
Wonen en één van de prachtige geschakelde woningen, in een rustig woonhofje, alles nieuw, mogelijkheid tot wel 4 slaapkamers, slapen op de begane grond mogelijk, kindvriendelijk, volledig afgewerkt (u hoeft alleen nog maar te verhuizen) en niet onbelan...

Volledige omschrijving
Wonen op stand in Mijnsheerenhof
Wonen en één van de prachtige geschakelde woningen, in een rustig woonhofje, alles nieuw, mogelijkheid tot wel 4 slaapkamers, slapen op de begane grond mogelijk, kindvriendelijk, volledig afgewerkt (u hoeft alleen nog maar te verhuizen) en niet onbelangrijk: een oplossing voor uw bestaande woning!

Oplevering, slapen op de begane grond of op de verdieping, wel/geen extra slaapkamers, wand- en vloerafwerking, met/zonder keuken en/of gashaard, financieringsmogelijkheden, etc., etc. Wij willen met u aan tafel komen, om te kijken of dat wij speciaal voor u een passende oplossing kunnen bieden! 

Speciaal voor de laatste woningen hebben wij nu een aantal aantrekkelijke acties. Wie nu een woning in het nieuwbouwproject “Mijnsheerenhof” in Mijnsheerenland koopt, kan rekenen op een leuk stukje extra voordeel:

en wooncheque t.w.v. € 12.500,= t.b.v. keuken en/of gashaard;
en luxe badkamer voorzien van luxe Villeroy & Boch sanitair en grootformaat tegelwerk;
en luxe PVC of laminaatvloer in de gehele woning;
en wandafwerking met glasvliesbehang.


Heeft u nog een eigen woning te verkopen?
Bent u ook al zo verliefd op de nieuwbouwwoningen in dit project! Maar heeft u uw eigen woning nog niet verkocht? Wij bieden u dan graag ook nog eens de volgende keuzemogelijkheid aan:
- Koop met no Risk-clausule;
- Koop met 2 jaar lange compensatieregeling dubbele woonlasten;
- Koop met inruilregeling bestaande woning.

Tevens kunt gebruik maken van onze nieuw dienst, de “EIGEN WONING SERVICE”. Binnen deze service bieden wij u tal van (gratis) tools aan om uw bestaande woning optimaal te presenteren en met succes voor een goede prijs te verkopen.
 

Meer weten? Kijk voor meer informatie over deze woningen en de verkoopprijzen op  of kom een 1e of 3e ZATERDAG van de maand tussen 12:00 tot 13:00 uur naar het Open Huis. Wij verwelkomen u dan graag in de modelwoning aan de Mijnsheerenhof 10!

Omgeving
Woningen met heel veel ruimte voor zowel senioren als het hele gezin

Het plan Mijnsheerenhof heeft een besloten, groen en kindvriendelijk karakter. De woningen zijn gelegen in een autoluw woonhofje. De woningen zijn ruim opgezet en compleet uitgevoerd met een duurzaam vloerverwa...

Volledige omschrijving
Woningen met heel veel ruimte voor zowel senioren als het hele gezin

Het plan Mijnsheerenhof heeft een besloten, groen en kindvriendelijk karakter. De woningen zijn gelegen in een autoluw woonhofje. De woningen zijn ruim opgezet en compleet uitgevoerd met een duurzaam vloerverwarming en –koeling systeem en een compleet ingerichte luxe badkamer. Bovendien hebben de woningen een zeer laag energieverbruik (vergelijkbaar met energielabel A++), dus dat scheelt aanzienlijk in de woonlasten! Thans zijn er nog 2 woningen beschikbaar. 

De woningen hebben standaard 2 slaapkamers (optioneel 3/4 slaapkamers) en badkamer zich op de eerste verdieping, maar de woning is er geheel op voorbereid om (in de toekomst) een slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren. Dit maakt dat u hier lang zelfstandig kunt wonen, ook wanneer trappenlopen lastig wordt. De verdieping kan ook nog eens uitgebouwd worden voor het creëren van extra slaapkamers, zodat het een hele ruime gezinswoning wordt!
De woningen zijn dus voor alle doelgroepen aanpasbaar: senioren, mindervaliden, stellen zonder kinderen en voor gezinnen met jonge kinderen of mensen die ruimte nodig hebben voor een hobby.


Kenmerken:
- Alle voorzieningen voor een slaap- en badkamer op de begane grond zijn aanwezig;
- Bovenverdieping ingedeeld met 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad;

- Woonkamer van ruim 42 m2;
- Ruime woonkeuken;
- Luxe badkamer met Villeroy & Boch sanitair;
- Verdieping is voorzien van een vliering voor voldoende bergruimte;
- Zeer energiezuinige woning met warmte-koudeopslag (lage energielasten);
- Volledige woning voorzien van vloerverwarming/koeling voor een hoog comfort.


Omschrijving
De voordeur is gelegen onder de deels overdekte oprit waardoor u uw gasten ook bij regenval een droge ontvangst biedt. Dit huis houdt van visite en van haar bewoner(s). Via de hal met toiletruimte en deur naar de garage zijn woonkamer en woonkeuken bereikbaar. Achter de garage vindt u de installatieruimte met aansluitingen en een opstelplaats voor de wasmachine en de droger. De licht- en tuingerichte woonkamer van 42 m² is eventueel uitbreidbaar met extra vierkante meters naar 55 m². De ruim opgezette woonkeuken bevindt zich aan de hofzijde.

Op de begane grond is naast de keuken een aparte eet- of werkruimte van 16 m² met de voorzieningen om hier in de toekomst een slaap- en badkamer te creëren.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een volledig ingericht badkamer met twee wastafels, een douche, ligbad en toilet. Prachtig sanitair van Villeroy & Boch, passend bij de hoogwaardige afwerkkwaliteit van dit project. De beste materialen zijn toegepast zodat u verzekerd bent van onderhoudsvriendelijk wonen.

Boven de eerste verdieping bevind zich nog een ruime vliering, waarmee de woning over voldoende bergruimte beschikt.


Liever een maatje groter?
De verdieping van de woningen kan ook nog eens uitgebouwd worden voor het creëren van extra slaapkamers, zodat het een hele ruime gezinswoning wordt! Bovendien krijgt u nu 50% korting op de indeling- en uitbouwopties voor de verdieping voor als nu nog meer ruimte wenst! Daarnaast blijft de woning flexibel, ook voor later. Een slaapkamer en badkamer op de begane grond behoort altijd tot de mogelijkheden.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
21-06-2014 Prijs € 428.500 € 448.500
Meer woningen
Meer woningen