Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Terpje, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Terpje, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 6
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 181.613 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
De kavels van Het Terpje liggen aan de oude dijk de Osdorperweg. Deze dijk heeft een lange historie. Het was vroeger de verbindingsweg tussen het dorp Sloten en de dorpen Oud-Osdorp en Halfweg. Aan de oude dijk de Osdorperweg ligt een vrij gelegen verhoogde terp met 6 kavels. Hier kunt u direct starten met...

Volledige omschrijving
De kavels van Het Terpje liggen aan de oude dijk de Osdorperweg. Deze dijk heeft een lange historie. Het was vroeger de verbindingsweg tussen het dorp Sloten en de dorpen Oud-Osdorp en Halfweg. Aan de oude dijk de Osdorperweg ligt een vrij gelegen verhoogde terp met 6 kavels. Hier kunt u direct starten met de bouw van uw eigen, vrijstaande woning. Op een rustige plek, omringd door water en een veendijk. Maar ook op een steenworp afstand van het aantrekkelijke Oud Sloten. En de stad aan de andere kant. Dus ook alle voorzieningen liggen dichtbij: scholen, een tramhalte en een winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen.

Omgeving
Aan de Osdorperweg ligt Het Terpje waar 6 kavels liggen. Het Terpje is een kleinschalig project voor vrijstaande woningen aan de aantrekkelijke Osdorperweg. Huisgebonden beroepen mogelijk.

Share |
Meer woningen
Meer woningen