Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Techum - Zuidlanden, Leeuwarden Powered by Niki
Nieuwbouw:
Techum - Zuidlanden, Leeuwarden

Type: Koop
Plaats: Leeuwarden
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 242.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Leeuwarden
Info
Techum is het eerste buurtschap in de Zuidlanden; het gebied wat ten zuiden van de stad Leeuwarden wordt gebouwd. Het buurtschap is vernoemd naar de gelijknamige boerderij. Techum is geen standaard nieuwbouwwijk met allemaal identieke woningen. De afwisselende uitstraling van de woningen zorgt voor een gev...

Volledige omschrijving
Techum is het eerste buurtschap in de Zuidlanden; het gebied wat ten zuiden van de stad Leeuwarden wordt gebouwd. Het buurtschap is vernoemd naar de gelijknamige boerderij. Techum is geen standaard nieuwbouwwijk met allemaal identieke woningen. De afwisselende uitstraling van de woningen zorgt voor een gevarieerde aanblik.

De groene en ruim opgezette wijk is het beste te vergelijken met een dorp op het Friese platteland. De aanwezigheid van groen en water benadrukken dit dorpse karakter. Bovendien ligt Techum op een steenworpafstand van de stad. Kortom: In Techum voel je je snel thuis! Leeuwarden, middenin de waterprovincie Friesland, is een dynamische moderne en cultuurhistorische stad. Neem nu de schat aan leuke winkeltjes in de Friese hoofdstad. Monumentale panden, kunst, hebbedingetjes; in Leeuwarden tref je het allemaal.

En: Lekker eten en drinken kun je er ook! Leeuwarden barst van de verborgen schatten. Jaarlijks worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals het Straatfestival met theateracts en muziekoptredens door het hele centrum. Eén van de grootste beslissingen in een mensenleven is het kopen van een huis. Heel wat vragen en denkwerk gaan daaraan vooraf. Hoe groot moet het huis zijn? Hoeveel kamers? Wel of geen tuin? Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: Wáar gaan we wonen?

De 12 royale half-vrijstaande woningen die VDM in Techum bouwt worden niet alleen afgestemd op alle persoonlijke wensen, de woningen liggen ook nog eens op een bijzondere locatie.

Omgeving
Techum is het eerste buurtschap in de Zuidlanden; het gebied wat ten zuiden van de stad Leeuwarden wordt gebouwd. Het buurtschap is vernoemd naar de gelijknamige boerderij. Techum is geen standaard nieuwbouwwijk met allemaal identieke woningen.

De afwisselende uitstraling van de woningen zorgt v...

Volledige omschrijving
Techum is het eerste buurtschap in de Zuidlanden; het gebied wat ten zuiden van de stad Leeuwarden wordt gebouwd. Het buurtschap is vernoemd naar de gelijknamige boerderij. Techum is geen standaard nieuwbouwwijk met allemaal identieke woningen.

De afwisselende uitstraling van de woningen zorgt voor een gevarieerd aanblik. De groene en ruim opgezette wijk is het beste te vergelijken met een dorp op het Friese platteland. De aanwezigheid van groen en water benadrukken dit dorpse karakter. Bovendien ligt Techum op een steenworpafstand
van de stad. Kortom: In Techum voel je je snel thuis!

Share |
Meer woningen
Meer woningen