Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Frankenhuis, Haaksbergen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuw Frankenhuis, Haaksbergen

Type: Koop
Plaats: Haaksbergen
Aantal: 10
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 239.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Haaksbergen
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers
Nieuw Frankenhuis
 
Wonen op een plek waar het genieten is van rust en ruimte, maar wel op steenworpafstand van het levendige centrum? In een gezellige nieuwbouwwijk met mooie ruime woningen? Dat kan in de nieuwbouwwijk Nieuw Frankenhuis in Haaksbergen. Een gezellige wijk die is ...

Volledige omschrijving
Nieuw Frankenhuis
 
Wonen op een plek waar het genieten is van rust en ruimte, maar wel op steenworpafstand van het levendige centrum? In een gezellige nieuwbouwwijk met mooie ruime woningen? Dat kan in de nieuwbouwwijk Nieuw Frankenhuis in Haaksbergen. Een gezellige wijk die is ontstaan in 2011 en inmiddels de kinderschoenen al flink aan het ontgroeien is. Inmiddels zijn er 18 rijwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 8 patiowoningen gerealiseerd. Fase Twee, de verkoop van 10 twee-onder-een-kapwoningen, is onlangs van start gegaan. Om de wijk nog mooier te maken is er tijdens de verkoop ook de mogelijkheid om mee te praten over de ontwikkeling van een appartementen complex.
 
Wonen in Haaksbergen
 
Het sfeervolle Haaksbergen telt bijna 24.500 inwoners en heeft de gemoedelijkheid van een dorp en alle voorzieningen van een stad. Het dorp wordt ook wel de Ster van Twente genoemd. Komt u uit Haaksbergen, dan weet u dat het er prettig wonen, werken en recreëren is. De Haaksbergenaren zijn hartelijk en erg betrokken. De noaberschapsgedachte leeft er nog volop.
 
In en rondom Haaksbergen zijn veel bezienswaardigheden waar het hele jaar door toeristen op afkomen. Denk aan de Museumbuurtspoorweg, de historische molens en de St. Pancratiuskerk in het centrum van Haaksbergen. Fiets- en wandelroutes leiden u naar de mooiste plekjes van Twente. Eentje daarvan is het Buurserzand. Een gevarieerd natuurgebied dat wordt beheerd door Natuurmonumenten.
 
Activiteiten zijn er ook volop in het levendige Haaksbergen. Neem bijvoorbeeld de Schuttersfeesten, die jaarlijks in augustus of september worden georganiseerd. Hier kan jong en oud meedoen aan traditionele schietwedstrijd en allerlei andere activiteiten. Er is muziek en tegelijkertijd vindt er ook de jaarlijkse kermis plaats. De jeugd wordt ook niet vergeten. Het hele jaar door zijn er in Haaksbergen en de andere gemeentedorpen diverse muziekevenementen en feesten. Jong en oud woont, werkt en leeft graag in Haaksbergen. De saamhorigheid is groot en in de wijk Nieuw Frankenhuis zult u dit beslist beleven. Of u nu uit Haaksbergen komt of van daarbuiten.
 
Type Frankenhuis
 
Dit woningtype staat bij de entree van de wijk en heeft de toepasselijke naam ‘Frankenhuis’ gekregen. Vernoemd naar de locatie van de nieuwbouwwijk. Aan de Werfheegde worden deze twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Bij twee van deze woningen is gekozen voor een alternatieve dakconstructie in de vorm van een dwarskap. Hierdoor ontstaat een gevarieerd straatbeeld en krijgt elke woning zijn eigen karakter. Bovendien hebben de woningen met een dwarskap extra ruimte op zolder.
 
Type Frankenhuis heeft op de begane grond een ruime woonkamer die doorloopt in een open keuken aan de voorgevel. In deze gevel is een grote glazen pui opgenomen die ervoor zorgt dat de ruime voortuin wordt betrokken bij de keuken. Aan de achterzijde is deze woning voorzien van een schuifpui die toegang geeft tot de ruime achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is in de basis een open ruimte die naar eigen inzicht kan worden ingedeeld.
  
Highlights
Woonoppervlakte ca. 125 m2
  • Kaveloppervlakte ca. 210 m2/260 m2
  • Tuingericht wonen
  • Met garage van ca. 3 bij 6 m
  • Parkeerplaats op eigen terrein
  • Diverse opties mogelijk zoals uitbouw, dakkapel, dakraam, etc.
  • Ook de woning kan naar wens worden ingedeeld

Omgeving
Twee-onder-een-kapwoningen type Frankenhuis 

In Haaksbergen is het Frankenhuisterrein een begrip. Iedereen kent de locatie. Het woningtype gesitueerd aan de entree van de wijk, heeft de toepasselijke naam ‘Frankenhuis’ gekregen. Hiermee is dit type vernoemt naar de locatie waaro...

Volledige omschrijving
Twee-onder-een-kapwoningen type Frankenhuis 

In Haaksbergen is het Frankenhuisterrein een begrip. Iedereen kent de locatie. Het woningtype gesitueerd aan de entree van de wijk, heeft de toepasselijke naam ‘Frankenhuis’ gekregen. Hiermee is dit type vernoemt naar de locatie waarop ze gerealiseerd worden. 

Aan Werfheegde worden 10 twee-onder-een-kapwoningen van het type ‘Frankenhuis’ gerealiseerd. Bij twee van deze woningen is gekozen voor een alternatieve dakconstructie in de vorm van een dwarskap. Hierdoor ontstaat een gevarieerd straatbeeld en krijgt elke woning zijn eigen karakter. Bovendien hebben de woningen met een dwarskap extra ruimte op zolder.  

Type Frankenhuis heeft op de begane grond een ruime woonkamer die doorloopt in een open keuken aan de voorgevel. In deze gevel is een grote glazen pui opgenomen die ervoor zorgt dat de ruime voortuin wordt betrokken bij de keuken. Aan de achterzijde is deze woning voorzien van een schuifpui die toegang geeft tot de ruime achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is in de basis een open ruimte die naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. Het totale woonoppervlak bedraagt circa 125 m2 op kavels tussen de circa 210 m2 en circa 260 m2.

Bij het ontwerp van deze woning is gekozen voor een tuingerichte ligging van de woonkamer, waardoor het mogelijk is de tuin maximaal bij uw woning te betrekken. Standaard worden deze woningen uitgevoerd met een garage van circa 3 bij 6 meter en een parkeervoorziening op eigen terrein.  Voor deze woningen zijn diverse uitbreidingen en indelingsvarianten mogelijk. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een uitbouw, het plaatsen van een dakkapel of dakraam en/of diverse aanpassingen in ramen en deuren. Ook is het mogelijk de indeling van de woning te wijzigen of de garage bij de woning te betrekken.

Om u te helpen uw wensen te vervullen, kijken wij graag samen met u naar uw woning. Vanwege de vele mogelijkheden, kan de woning met uw behoeften meegroeien!

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
12-01-2018 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
02-07-2016 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
02-07-2016 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
02-07-2016 Prijs € 249.000 € 239.000
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen