Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Spinnerij, Ede Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Spinnerij, Ede

Plaats: Ede
Aantal: 102
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Gelderland | Ede
Info
De Spinnerij
In Ede aan de rand van de Veluwe, tegen het oude centrum van Ede, wordt het Enka-terrein ontwikkelt tot een hoogwaardige woonwijk met voorzieningen. Een centraal gelegen plek met een rijke historie en karakter. Hier kunt u wonen met de Veluwe als achtertuin, terwijl alle ...

Volledige omschrijving
De Spinnerij
In Ede aan de rand van de Veluwe, tegen het oude centrum van Ede, wordt het Enka-terrein ontwikkelt tot een hoogwaardige woonwijk met voorzieningen. Een centraal gelegen plek met een rijke historie en karakter. Hier kunt u wonen met de Veluwe als achtertuin, terwijl alle voorzieningen, zoals winkels, recreatie en het centraal station binnen handbereik zijn.
Na het succes van het eerste deelplan, “De Smederij”, dat grotendeels is verkocht en wordt gerealiseerd, wordt binnenkort gestart met het nieuwe deelplan, “De Spinnerij”. Gestart wordt met acht unieke beneden- en acht bovenwoningen, verdeeld over twee kleinschalige karakteristieke woongebouwen.
 
De woningen onderscheiden zich door hun kleinschaligheid, ligging en voorzieningen. Zo zijn alle benedenwoningen voorzien van een tuin, eigen parkeerplaats en buitenberging. De bovenwoningen zijn allen voorzien van een dakterras op de eerste verdieping, drie kamers en hebben eveneens een buitenberging. De woonoppervlakten variëren. De benedenwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 57m² en zijn er al vanaf € 129.500,= v.o.n. De Bovenwoningen variëren in woonoppervlakte vanwege de variatie op de 2e verdieping. Zo hebben de woningen met een zadeldak en dakkapel een woonoppervlakte van ca. 84m², maar u kunt ook kiezen voor een woning met een opgetrokken voor- en/of achtergevel met een oppervlakte van ca. 98m² gbo. De bovenwoningen zijn al beschikbaar vanaf € 149.500,= v.o.n.
 
Zaterdag 22 september a.s. vindt de start verkoop van de 8 beneden- en bovenwoningen plaats vanuit de modelwoning aan de Roseboomlaan 28 te Ede. Tussen 11.00 en 15.00 uur informeren wij u graag onder het genot van een kop koffie over de mogelijkheden, bijzonderheden en het Enka terrein.
 
Kom langs en laat u inspireren!
 
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen