Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Cuneraweg, Rhenen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Cuneraweg, Rhenen

Type: Koop
Plaats: Rhenen
Aantal: 12
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 244.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Rhenen
Info

De kleinschalige locatie, langs de Cuneraweg te Rhenen, ligt niet ver van het oude landgoed Prattenburg. Maar de locaties hebben meer gemeen. Zo zijn beiden toegankelijk via een fraaie oprijlaan. Maar de voornaamste overeenkomst is toch wel het riante wonen in een beschutte groene omgeving. Een gewel...

Volledige omschrijving

De kleinschalige locatie, langs de Cuneraweg te Rhenen, ligt niet ver van het oude landgoed Prattenburg. Maar de locaties hebben meer gemeen. Zo zijn beiden toegankelijk via een fraaie oprijlaan. Maar de voornaamste overeenkomst is toch wel het riante wonen in een beschutte groene omgeving. Een geweldige plek aan de rand van Rhenen/Veenendaal om uw woondroom te kunnen realiseren.
Ter hoogte van huisnummer 384 worden 12 kavels uitgegeven, variërend van ca 450 m² tot ca 850 m², allen omsloten door hagen, houtwallen, beplanting en bomen en gegroepeerd rond een oude zomer-eik. Zoals de situatie aangeeft, zijn er diverse mogelijkheden: van een kavel van ca 700 m² met de achtertuin op het westen tot een kavel van ca. 500 m² met een tuin op het oosten. Persoonlijk, met alle ingrediënten en vele mogelijkheden om exclusief te wonen.
Ondanks dat u gaat wonen aan de bosrand van Rhenen zijn alle voorzieningen binnen bereik. Op 5 minuten fietsen van de locatie is een ruim aanbod van winkels, scholen, sportvoorzieningen en recreatiemogelijkheden. Zo kunt u wonen in het groen met volop ruimte en zijn alle voorzieningen binnen handbereik... Het beste van 2 werelden...
Uw woondroom...AM stelt u in de gelegenheid uw eigen woning te realiseren. Misschien heeft u altijd al een wijnkelder gewild, een carport, of die leefkeuken voor uw gezin? U bent zelfstandige en zoekt een woning met een praktijk aan huis? Dit is de kans om dromen te realiseren. Wij helpen u graag verder. Uw woondroom ligt nu binnen handbereik.
Service: Zelf doen of begeleiding?Wellicht dat u al volop ideeën heeft voor uw ideale woning en neemt u het proces van ontwerpen, aannemer en bouw zelf ter hand. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag hierin wordt geadviseerd en u liever dit proces door een expert laat begeleiden.
AM biedt u tevens de mogelijkheid om het proces van ontwerp, aanvraag bouwvergunning, aannemers selectie en bouw samen met u te laten verzorgen. Wij nemen hierbij voor het hele proces uw zorgen uit handen. In een aantal gesprekken en ijkmomenten nemen wij u mee in het proces en verzorgen wij de coördinatie, administratie en behartigen wij samen met u optimaal uw woonwensen en persoonlijke belangen. Zo kunt u zich concentreren op uw wensen, de keuzemogelijkheden of bijvoorbeeld de inrichting. Wilt u alleen samen met ons een start maken en/of een deel van zelf doen? Het is allemaal mogelijk. Alles gericht op het realiseren van uw woondroom... De keuze is aan u... ideaal toch?
Procedure:Hoe het werkt...
Altijd al uw eigen huis willen bouwen... wensen gehad voor een praktijk aan huis, die woonkeuken, een hobbyruimte of nu eindelijk die wijnkelder? Aan de Cuneraweg kunt u dromen realiseren. In een besloten 'enclave' van groen zijn 12 prachtige kavels aan de bosrand van Rhenen/Veenendaal beschikbaar. De mogelijkheden zijn groot, de variatie van de kavels is divers. Allen hebben ze 1 ding gemeen. De kleinschaligheid en unieke ligging. Laat u informeren en inspirereren......
Dromen worden werkelijkheid:
Nadat u uw interesse aan ons kenbaar gemaakt heeft treden wij graag met elkaar in overleg. In dit gesprek bespreken wij met u uw wensen en ideeën. Aan de hand van uw persoonlijke situatie, budget en wensen helpen wij u verder bij de ontwikkeling van uw Droomwoning. In het persoonlijk gesprek ontvangt u tevens van ons de benodigde stukken voor de ontwikkeling en realisatie van uw woning. Onderdeel daarvan is bijvoorbeeld het bestemmingsplan, die door de gemeente is vastgesteld en definitief is. Dit bestemmingsplan geeft aan wat de bebouwingsmogelijkheden per kavel zijn. Samen met een door u in te huren ontwerper en met de door ons ingehuurde stedenbouwkundige zoeken wij met u in een 2-tal gesprekken naar een juiste invulling van uw woonwensen. Alles gericht op het realiseren van uw woondroom... ideaal toch?
Vergunning:
Na het ontwerp bespreken wij met u de zogenaamde omgevingsvergunning. Deze in de volksmond bekende bouwvergunning en bijbehorende procedure nemen wij nauwgezet met u door. Nadat de omgevingsvergunning door de gemeente verleend is en onherroepelijk is geworden, kunt u aanvangen met de realisatie van uw woning. Dit zou al in het 1ste kwartaal van 2013 mogelijk kunnen zijn.
Bouwrijp maken:
Nadat de eerste kavel van de locatie verkocht en geleverd is zullen wij de locatie bouwrijp maken. Ten tijde van het bouwrijp maken worden nutsvoorzieningen zoals gas- water en elektra aangebracht en het riool aangelegd. Bovendien wordt de toegangsweg van een tijdelijke bouwweg voorzien. Tevens zullen wij de eventueel aanwezige bomen op uw kavel snoeien, waaronder de karakteristieke zomereik in het midden van het plan en wordt in uw toekomstige achtertuinen de bomen en beplanting aangebracht.
Zodra de kavel door ons, in samenspraak met u, bouwrijp gemaakt is, kunt u de bouw van uw woning starten en gaat een spannende maar vooral leuke periode van realisatie van in. Vanaf het moment dat de woningbouw dit toelaat, zal het openbaar gebied woonrijp gemaakt worden. De groengebieden worden ingezaaid, de verlichting wordt geïnstalleerd en de wegen worden van definitieve bestrating voorzien.
Dus... neemt u de regie in eigen hand... of gaat u liever uitbesteden en concentreren op ontwerp en indeling? De keuze is aan u.
 
 

Omgeving
12 Vrije kavels 

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
18-07-2015 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
21-05-2014 Prijs € 234.900 € 244.900
Meer woningen
Meer woningen