Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Villa Marquant, Rosmalen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Villa Marquant, Rosmalen

Type: Koop
Plaats: Rosmalen
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 479.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Rosmalen
Info
Villa Marquant

Op de huidige locatie van de Rabobank in Rosmalen ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling een chique en kleinschalig appartementengebouw: Villa Marquant. Hier, hartje centrum Rosmalen, tegenover de sfeervolle gebouwen van restaurants Villa Fleurie en de Likkepot, worden...

Volledige omschrijving
Villa Marquant

Op de huidige locatie van de Rabobank in Rosmalen ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling een chique en kleinschalig appartementengebouw: Villa Marquant. Hier, hartje centrum Rosmalen, tegenover de sfeervolle gebouwen van restaurants Villa Fleurie en de Likkepot, worden 8 appartementen en 2 penthouses gerealiseerd.



Het gebouw aan de Raadhuisstraat is ontworpen in een traditionele architectuur waarin veel gevelvariatie en een rijke bouwkundige detaillering de boventoon voeren. Ieder appartement of penthouse heeft de beschikking over 1 of 2 royale buitenruimtes aan de zuidzijde.
Koper ontwerp mee

De indeling van de verschillende appartementstypes en penthouses wordt bepaald door de toekomstige bewoners. Speciaal voor Villa Marquant is samenwerking gezocht met een interieurontwerpbureau. Onder de noemer ‘De Koper Ontwerpt Mee’ kunnen toekomstige kopers samen met de ontwerper hun nieuwe woning helemaal aanpassen aan hun eigen wensen, levensfase, eisen en smaak.
Rosmalen biedt u het beste van 2 werelden: het dorpse en gemoedelijke van een Brabants dorp en de voorzieningen van een middelgrote stad. Rosmalen heeft een een zeer divers  winkelaanbod en een bloeiend verenigingsleven, maar bijvoorbeeld ook een eigen treinstation. De prachtige natuur rondom Rosmalen nodigt uit tot lange wandel- en fietstochten. Water, polderlandschap, stuifzanden en bos wisselen elkaar hier af. Voor een avondje theater, lekker uit eten of een  useumbezoek bent u binnen een kwartier in de binnenstad van Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. 
Bereikbaarheid

Rosmalen is centraal gelegen: via de A2 en A59 bent u snel in Eindhoven, Arnhem of de Randstad.
 

Omgeving
Villa Marquant is een kleinschalig nieuwbouw appartementengebouw met 3 verdieping in het centrum van Rosmalen. Bouwfonds Ontwikkeling realiseert hier in totaal 8 appartementen en 2 penthouses.

Ruime hoekappertementen type B
De galerij op de 1e en 2e verdieping zijn zowel vi...

Volledige omschrijving
Villa Marquant is een kleinschalig nieuwbouw appartementengebouw met 3 verdieping in het centrum van Rosmalen. Bouwfonds Ontwikkeling realiseert hier in totaal 8 appartementen en 2 penthouses.

Ruime hoekappertementen type B
De galerij op de 1e en 2e verdieping zijn zowel via de trap als de lift te bereiken. Op beide verdiepingen is 1 appartement type B.

Kenmerken:
  • Woonoppervlakte 180 m2
  • Balkon op het zuiden 26 m2
  • 3 slaapkamers
  • Werkkamer
  • Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet
  • Inpandige berging
  • 2 parkeerplaatsen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen