Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Vlijtsekade, Apeldoorn Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Vlijtsekade, Apeldoorn

Type: Koop
Plaats: Apeldoorn
Aantal: 9
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 217.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Apeldoorn
Info
Vlijtsekade
Letterlijk aan de rand van het centrum van Apeldoorn, pal ten noorden van de Deventerstraat en aan de westelijke oever van Kanaal Noord, ligt De Vlijt. Ooit een centrum in de papierindustrie en havenachtige bedrijvigheid, straks een uniek woongebied aan het water.
Volledige omschrijving
Vlijtsekade
Letterlijk aan de rand van het centrum van Apeldoorn, pal ten noorden van de Deventerstraat en aan de westelijke oever van Kanaal Noord, ligt De Vlijt. Ooit een centrum in de papierindustrie en havenachtige bedrijvigheid, straks een uniek woongebied aan het water.

Nieuwbouw met een knipoog naar het verleden
Het gebied De Vlijt is als één geheel ontworpen en krijgt de passende naam Vlijtsekade. Extra bijzonder is de manier waarop heden en verleden elkaar hier ontmoeten. De bestaande havenloods aan Kanaal Noord 115 blijft in de nieuwe opzet bestaan maar dan wel compleet gerenoveerd. Rond de loods komt gevarieerde nieuwbouw die in stijl aansluit bij het stoere karakter van de locatie.

Ligging Vlijtsekade
Een belangrijk pluspunt van De Vlijtsekade is dat u er werkelijk aan de rand van het centrum van Apeldoorn woont. Het is nog geen 10 minuten lopen naar het Marktplein en in een klein kwartiertje wandelt u naar het NS-station. Ook de prachtige Apeldoornse parken liggen op loopafstand.

Apeldoorn
Apeldoorn is een gemeente op de Veluwe en ligt in de provincie Gelderland. Apeldoorn staat tegenwoordig bekend om zijn stadsparken en zijn 'groene' karakter. Kenmerkend is de Apeldoornse huisjes-structuur, met veel monumentale en vrijstaande woningen en relatief weinig hoogbouw. Een groot deel van het landelijke gebied van Apeldoorn kenmerkt zich door veel natuur. Het gehele westen van de gemeente is onderdeel van de oostflank van de Veluwe, met op de stuwwallen gelegen bossen en heidevelden.

De Veluwe
De Veluwe biedt u een grote diversiteit aan prachtige natuur, evenementen en tentoonstellingen, bijzondere musea en veelzijdige attracties en dierenparken. Maar ook historische stadjes, kastelen, cultuur, gezellige winkels en leuke terrassen ontbreken niet.

Bereikbaarheid
Apeldoorn is per snelweg bereikbaar via de rijkswegen A1 en A50. Apeldoorn is ook per trein bereikbaar. Tussen station Amersfoort en station Deventer stopt de intercity tweemaal per uur op station Apeldoorn. Hierdoor kent Apeldoorn een snelle en directe verbinding met Amsterdam, Rotterdam, Schiphol, Den Haag, Utrecht en Enschede. Tussen station Zutphen en station Apeldoorn rijdt een stoptrein.

Omgeving
De Vlijtsekade
Het duurt niet lang meer voordat Apeldoorn er een bijzondere woonplek bij krijgt. Letterlijk aan de rand van het centrum van Apeldoorn, direct grenzend aan de Deventerbrug en aan de westelijke oever van Kanaal Noord, ligt De Vlijt. Ooit een centrum van papierindustrie e...

Volledige omschrijving
De Vlijtsekade
Het duurt niet lang meer voordat Apeldoorn er een bijzondere woonplek bij krijgt. Letterlijk aan de rand van het centrum van Apeldoorn, direct grenzend aan de Deventerbrug en aan de westelijke oever van Kanaal Noord, ligt De Vlijt. Ooit een centrum van papierindustrie en havenachtige bedrijvigheid, straks een uniek woongebied aan het water: De Vlijtsekade. 

2 2 onder 1 kapwoningen De Eendracht
De woningen van het type Eendracht liggen in een rustige, autoluwe omgeving op misschien wel het leukste plekje; een binnenhof in het hart van het plan.

Kenmerken De Eendracht
  • Gebruiksoppervlakte ca. 119 m2
  • Royale achtertuin
  • Eigen parkeergelegenheid op privéterrein
  • Autoluw gelegen

Share |
Meer woningen
Meer woningen