Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Lux, Velp Powered by Niki
Nieuwbouw:
Lux, Velp

Type: Huur
Plaats: Velp
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 811 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Gelderland | Velp
Info
Wat meteen opvalt aan het project is de transparante architectuur. Licht, daar draait het om bij LUX. 

Grote ramen tot aan de grond bieden een prachtig uitzicht, maar bovenal veel daglicht en een gevoel van ruimte en vrijheid. Precies dat gevoel geeft ook de gezellige daktuin; een groene oase, o...

Volledige omschrijving
Wat meteen opvalt aan het project is de transparante architectuur. Licht, daar draait het om bij LUX. 

Grote ramen tot aan de grond bieden een prachtig uitzicht, maar bovenal veel daglicht en een gevoel van ruimte en vrijheid. Precies dat gevoel geeft ook de gezellige daktuin; een groene oase, onzichtbaar voor de buitenwereld, met mooi aangelegde terrassen waar alle bewoners van het complex gebruik van kunnen maken. Om lekker in de zon te zitten met een tijdschrift, of van een drankje te genieten, na het werk. Of om naar de sterren te kijken op een zwoele zomeravond. De daktuin is tevens een unieke ontmoetingsplaats, die zich ook uitermate leent voor een gezamenlijke borrel of barbecue.

Direct onder de appartementen is het winkelcentrum Velperbroek gevestigd. Met twee supermarkten en een ruim aanbod van winkels, horecagelegenheden en medische faciliteiten zijn alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik, zodat er lekker veel tijd over blijft om te wonen.   

De appartementen 

Het aanbod van LUX bestaat uit 75 luxe huurappartementen, verdeeld over drie woongebouwen. Er valt veel te kiezen: er zijn drie- en vierkamerappartementen, variërend in woonoppervlakte van ca. 80 m2  tot 113 m2.  De appartementen kenmerken zich door een ruime, lichte woonkamer en zijn allen voorzien van een luxe keuken en een badkamer met ligbad en douche. De meeste appartementen beschikken over een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon, serre of dakterras. Voor alle bewoners van het complex is er de gezamenlijke daktuin.



Omgeving
Woonopp. ca. 92 m2
3-kamerappartement
balkon op het oosten
franse balkons op het noorden
5e t/m 8e verdieping met openslaande deuren
 

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
30-09-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
30-09-2014 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
30-09-2014 Prijs € 795 € 811