Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Populieren, Leek Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Populieren, Leek

Plaats: Leek
Aantal: 17
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Groningen | Leek
Info
Heerlijk wonen in De Populieren. 
In de wijk Oostindie, deelgebied De Slagen, te Leek realiseert BAM Woningbouw Noord 17 ruime en comfortabele woningen. Het is een fantastische locatie waarbij groen en water een belangrijke rol spelen. In de gemoedelijke wijk kunt u terecht voor uw dagelijks...

Volledige omschrijving
Heerlijk wonen in De Populieren. 
In de wijk Oostindie, deelgebied De Slagen, te Leek realiseert BAM Woningbouw Noord 17 ruime en comfortabele woningen. Het is een fantastische locatie waarbij groen en water een belangrijke rol spelen. In de gemoedelijke wijk kunt u terecht voor uw dagelijkse voorzieningen en een kopje koffie. Nu al is er een brede school met kinderopvang, peuterspeelzaal en basisschool. Bovendien is het slechts een kwartiertje fietsen naar het centrum van Leek voor een uitgebreid winkelaanbod en alle overige voorzieningen.
Oostindie is een wijk met aandacht voor duurzaamheid. De woningen zijn zo gebouwd dat er minimaal onderhoud nodig is en waarbij hoge eisen zijn gesteld aan isolatie en energiebesparing. De Populieren; groen, ruim en comfortabel wonen!

Share |
Meer woningen
Meer woningen