Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:zesling Marszeil Noorderplassen, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
zesling Marszeil Noorderplassen, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 179.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
De Zesling is een rij van 6 woningen met een eigen identiteit en volop keuzemogelijkheden voor eigen inbreng. Het is een particulier initiatief. De rij huizen wordt gebouwd in Noorderplassen West, aan de Marszeil (exact adres: Latijnzeil) met de achtertuinen grenzend aan het Grootzeil (kavels 305 t/m 310)....

Volledige omschrijving
De Zesling is een rij van 6 woningen met een eigen identiteit en volop keuzemogelijkheden voor eigen inbreng. Het is een particulier initiatief. De rij huizen wordt gebouwd in Noorderplassen West, aan de Marszeil (exact adres: Latijnzeil) met de achtertuinen grenzend aan het Grootzeil (kavels 305 t/m 310). In de wijk komen groen, water, natuur en wonen samen, een rustige woonomgeving met een gevarieerde bebouwing. De wijk nadert langzaam haar voltooiing. De supermarkt met haventje zijn geopend, voorzieningen als scholen, zorg en bus zijn aanwezig.

Omgeving
Er komt een rij van 4 tussenwoningen met 2 hoekwoningen.
Er is nog 1 hoekwoning beschikbaar. Deze wordt gebouwd op kavel 305 van 163 m2.
Een koper kan zelf zijn woning 'samenstellen'. De basiswoning is 118 m2 bvo, twee bouwlagen plus een zolderverdieping. De woning kan met 1.20 meter wo...

Volledige omschrijving
Er komt een rij van 4 tussenwoningen met 2 hoekwoningen.
Er is nog 1 hoekwoning beschikbaar. Deze wordt gebouwd op kavel 305 van 163 m2.
Een koper kan zelf zijn woning 'samenstellen'. De basiswoning is 118 m2 bvo, twee bouwlagen plus een zolderverdieping. De woning kan met 1.20 meter worden uitgebreid, en / of met een rechte kap of een puntkap worden uitgevoerd. Wat leuk is, dat kopers de uitstraling van het huis kunnen bepalen. Er is keuze in kleur van de bakstenen en er mag een ontwerp worden aangeleverd voor de gevelpanelen die het rijtje hun karakteristieke uiterlijk geven. De kozijnen zijn van meranti hardhout met HR++ glas. Het huis wordt opgeleverd inclusief badkamer maar zonder keuken. In de achtertuin staat een schuur. Parkeren is op eigen erf.
Genoemd is de prijs van de basiswoning. Meerprijs voor 1.20 meter verlenging is € 11.000. Een rechte opbouw aan voorzijde kost € 16.000 extra, een puntdak € 9.000. Kiest u maar! Alle prijzen reeds inclusief 21 % BTW.
De bouwtijd is kort. De planning is dat in oktober 2012 de groep compleet is en de bouwaanvraag kan worden ingediend. Oplevering voorjaar 2013.

Share |
Meer woningen
Meer woningen