Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:huis de hoogte, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
huis de hoogte, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 278.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Ervaar de ruimtelijkheid van HUIS DE HOOGTE met een plafondhoogte van 4.10 meter! Hierdoor ontstaat een bijzondere en heel lichte woning waar het prettig toeven is, ontwerp Mulders Vandenberk architecten Amsterdam.
HUIS DE HOOGTE is een type MAXHUIS, een serie bijzondere tussenwoningen voor een vaste ...

Volledige omschrijving
Ervaar de ruimtelijkheid van HUIS DE HOOGTE met een plafondhoogte van 4.10 meter! Hierdoor ontstaat een bijzondere en heel lichte woning waar het prettig toeven is, ontwerp Mulders Vandenberk architecten Amsterdam.
HUIS DE HOOGTE is een type MAXHUIS, een serie bijzondere tussenwoningen voor een vaste prijs. Ieder huis is maatwerk.

HUIS DE HOOGTE is een tussenwoning die gebouwd kan worden op een kavel van 5.40 of 6 meter breed, het huis varierend 10, 11 of 12 meter diep. In het Homeruskwartier Almere Poort zijn op verschillende plekken bouwkavels beschikbaar waar het huis kan worden gebouwd. Ook zijn er mogelijkheden in Noorderplassen West en Nobelhorst.
Het Homeruskwartier is mooi gelegen tussen het Pampushout, Cascadepark en het spoor. Alle voorzieningen zoals scholen, zorg en winkels zijn al in het nieuwe stadsdeel aanwezig. Goede verbinding met de Hogering en de ontsluitingswegen. Het NS station Almere Poort zorgt voor een snelle verbinding met Amsterdam en schiphol.

Omgeving
HUIS DE HOOGTE is een MAXHUIS type tussenwoning. De indeling is verrassend met aan de achterzijde 2 ruimtes van 4.10 meter hoog. Naast de bijzondere woonkamer zijn er in het huis 5 slaapkamers mogelijk, een binnenberging, een badkamer en 2 toiletten. Het huis is ideaal voor een gezin dat veel ruimte zoekt....

Volledige omschrijving
HUIS DE HOOGTE is een MAXHUIS type tussenwoning. De indeling is verrassend met aan de achterzijde 2 ruimtes van 4.10 meter hoog. Naast de bijzondere woonkamer zijn er in het huis 5 slaapkamers mogelijk, een binnenberging, een badkamer en 2 toiletten. Het huis is ideaal voor een gezin dat veel ruimte zoekt. De hoge kamer/studio op de verdieping is ook heel geschikt als werk/praktijk of als hobby ruimte.
Het huis is in talloze maatvoeringen beschikbaar, met een breedte van 5.40 of 6 meter. Informeer bij de makelaar of de gemeente Almere (kavelwinkel) naar de actuele beschikbaarheid van bouwkavels waar Huis de Hoogte in Almere kan worden gebouwd. Er zijn nog slechts hele diepe kavels over, gelegen aan de Saturnussingel aan de rand van de wijk, grenzend aan een fietspad en het Pampushout. 
In de tabel staat de prijx genoemd van het huis op kavel HKO 1406, deze kavel is lang en diep en kost € 82.000. Hier kunt u een Hoogtehuis van 6 meter breed bouwen. In het rekenvoorbeeld is rekening gehouden met een huis van 6 x 10 meter. 
De genoemde prijs is inclusief de kavel, de ontwerp- en bouwkosten, aansluitkosten, bouwleges, notaris, kadaster en 21% BTW. Tuinaanleg en keuken zijn niet inclusief. U ontvangt een offerte op maat, afhankelijk van uw wensen ten aanzien van uitvoering en indeling.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
20-10-2016 Woningen 5 woning(en) 2 woning(en)
20-01-2016 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
20-01-2016 Prijs € 212.000 € 278.000
04-08-2015 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
04-08-2015 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
04-08-2015 Prijs € 203.750 € 212.000
13-02-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
13-02-2014 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen