Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Pijp 19, Amsterdam Oud Zuid
Nieuwbouw:
De Pijp 19, Amsterdam Oud Zuid

Type: Koop
Plaats: Amsterdam Oud Zuid
Aantal: 19
Soort: Appartement
Prijs: € 230.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info

De bouw van nieuwbouwproject de Pijp 19 (Amsterdam) van De Alliantie  wordt al 4 maanden na de start van de verkoop gestart! De grote animo vanaf de start verkoop heeft in korte tijd ervoor gezorgd dat 70% van de woningen verkocht is. Volgende maand begint aannemer Buitenhuis uit Landsmeer met de s...

Volledige omschrijving

De bouw van nieuwbouwproject de Pijp 19 (Amsterdam) van De Alliantie  wordt al 4 maanden na de start van de verkoop gestart! De grote animo vanaf de start verkoop heeft in korte tijd ervoor gezorgd dat 70% van de woningen verkocht is. Volgende maand begint aannemer Buitenhuis uit Landsmeer met de sloopwerkzaamheden van het huidige gebouw en aansluitend zal in mei a.s. de bouw starten.

 

Er zijn nog op dit moment nog enkele appartementen beschikbaar. Wilt ook u mogelijk volgend voorjaar in de Pijp wonen? Wij sturen u dan graag hierbij de brochure, plattegronden, prijslijst, inschrijfformulier en een uitgebreide toelichting.

 

DE PIJP 19: EIGENTIJDS WONEN ACHTER STIJLVOLLE GEVELS

Alsof het er altijd heeft gestaan, appartementencomplex De Pijp 19 in de Daniël Stalpertstraat. Alleen de verdiepingshoge ramen met Franse balkons verraden dat het hier gaat om een modern  en comfortabel wooncomplex. Voor het overige voegt De Pijp 19 zich volledig naar de authentieke negentiende-eeuwse straatgevels die de wijk haar bijzondere karakter geven. De impressie is hoe het

er straks op de nummers 94 tot 106 uit zal zien.

 

 

Achter die gevels bieden vijftien twee- en drieappartementen en twee maisonnettes u straks volop modern wooncomfort. De appartementen krijgen eigentijdse plattegronden, vloerverwarming en royale buitenruimtes, zoals tuinen en ruime balkons op het zuiden. Daarnaast  sieren twee mooie entrees het gebouw. En met de zonnepanelen op het dak levert u ook nog een bijdrage aan een duurzamere wereld. De zonnepanelen op het dak voorzien  in een (gedeelte van de) collectieve energiebehoefte.

Dit betekent voor u dus lagere servicekosten. 

 

 

TUINEN, BALKONS EN DAKTERRASSEN

De drie appartementen op de begane grond hebben een verdiepingshoogte van ruim drie meter en een royale tuin op het zuiden. Op de etages daarboven vindt u steeds vier appartementen, elk met een royaal balkon waarop u heerlijk kunt relaxen. De bovenste etage telt eveneens vier  apartementen. Ook daar heeft u een eigen buitenruimte en charmante dakkapellen. Extra bijzonder aan deze appartementen is de mogelijkheid (onder voorwaarden) op een eigen dakterras. Alle appartementen hebben een berging op de begane grond.

 

 

WONEN TEGEN SCHERPE PRIJS

De appartementen in De Pijp 19 worden tussen de circa 51 en 57 vierkante meter groot en krijgen twee of drie kamers. De prijzen beginnen bij circa 225.000 euro (v.o.n.), inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht. Kopen kan goedkoper dan u denkt. Bij de aankoop van uw appartement ontvang je een keukencheque van € 5.000,- (incl. BTW),  te besteden bij de keukenleverancier van het project. 

 

 

QUARTIER LATIN VAN AMSTERDAM

Niet alleen het project is mooi. Ook de locatie, aan de Daniël Stalpertstraat tussen de Ferdinand Bolstraat en het Gerard Douplein. Die is zelfs perfect. De Pijp is hot, hip en zeer geliefd. De wijk ligt midden in de stad, dagelijks kan je om de hoek naar de markt, er is een overvloed aan leuke restaurants, goede kroegen en bijzondere winkels en in de directe omgeving liggen meerdere parken.

De Pijp als het Quartier Latin van Amsterdam.

 

Of de wijk goed bereikbaar is? Zeker. Jij bent snel op de A10, er stoppen meerdere bussen en trams in de directe omgeving en in de nabije toekomst kan je ook de Noord/Zuidlijn pakken. Toch blijft de fiets het vervoersmiddel bij uitstek. Daarmee is alles in Amsterdam snel te bereiken. Ook is er de mogelijkheid om op 5 minuten loopafstand een parkeerplaats te kunnen huren.

 

 

NOG ENKELE APPARTEMENTEN TE KOOP !

Wil je nu al  genieten van De Pijp 19? Dat kan, want wij sturen u graag de brochure van De Pijp 19 met alle betreffende bijlagen. Hiermee krijgt u een goed beeld van het project en de diverse appartementen. Er zijn momenteel nog enkele appartementen beschikbaar.

Omgeving

Over de locatie van het plan Daniël Stalpertstraat kunnen we het eens zijn, die is perfect. De Pijp is hot, hip en zeer geliefd. Midden in de stad, de markt dagelijks om de hoek, meerdere parken binnen handbereik en een overvloed aan leuke restaurants, goede kroegen en bijzondere winkels.

&...

Volledige omschrijving

Over de locatie van het plan Daniël Stalpertstraat kunnen we het eens zijn, die is perfect. De Pijp is hot, hip en zeer geliefd. Midden in de stad, de markt dagelijks om de hoek, meerdere parken binnen handbereik en een overvloed aan leuke restaurants, goede kroegen en bijzondere winkels.

 

De bereikbaarheid is daarnaast ook uitstekend. De komst van de Noord/Zuidlijn zal dit alleen maar verbeteren. Los daarvan is de ringweg A-10 eenvoudig en snel te bereiken en stoppen er meerdere bussen en trams in de directe omgeving. De fiets is daarnaast het vervoermiddel bij uitstek, want met de fiets ben je zo overal waar je maar wezen moet in Amsterdam. Kortom, een prima locatie, dat is zeker. Zeg maar het Quartier Latin, maar dan in Amsterdam.

Share |
Meer woningen
Meer woningen