Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Lindepark, Amstelveen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Lindepark, Amstelveen

Type: Koop
Plaats: Amstelveen
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 423.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amstelveen
Info
BOUW IN VOLLE GANG!

Het project Lindepark bestaat naast 11 ruime eengezinswoningen uit 38 appartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. Lindepark ligt in het Keizer Karelpark, een karakteristieke Amstelveense wijk direct ten zuiden van het Stadshart. Een groot aanbod aan winkels en c...

Volledige omschrijving
BOUW IN VOLLE GANG!

Het project Lindepark bestaat naast 11 ruime eengezinswoningen uit 38 appartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. Lindepark ligt in het Keizer Karelpark, een karakteristieke Amstelveense wijk direct ten zuiden van het Stadshart. Een groot aanbod aan winkels en cultuur is dus nabij, en vanuit Lindepark is Amsterdam of de rijksweg A9 vlot te bereiken, evenals als het centrale busstation. Via dit knooppunt van openbaar vervoer is Amstelveen verbonden met Schiphol, Amsterdam (sneltram) en Amsterdam Zuid-Oost, Haarlem of Aalsmeer.

De fraaie inpassing in de bestaande omgeving zorgt voor een goede combinatie van het charmante en groene Keizer Karelpark met de nabijheid van alle Amstelveense en Amsterdamse voorzieningen en de comfortabele voordelen van nieuwbouw. Ruime plafondhoogten, zeer goed geïsoleerde en onderhoudsarme woningen, een luxueuze entree en een fraaie architectuur maken het beeld compleet. Elk appartement heeft een fraai terras en beschikt over een privé (fietsen)berging en parkeerplaats in de kelder.

De twee kleinschalige gebouwen met appartementen worden aan de Lindenlaan gerealiseerd en hebben als naam  Zomer- en Winterlinde gekregen. De gebouwen zijn identiek op de ingang van de ondergelegen parkeergarage na. De kleinschaligheid blijkt uit het feit dat er per verdieping slecht 3 of 4 appartementen zijn gesitueerd. Een uitgebreide brochure van het project is beschikbaar en onderstaand vind u een beknopte omschrijving van één van de woningtypes. Met plezier maken wij met u een oriënterende afspraak om alle aspecten van een eventuele koop te bespreken.

Omgeving
BOUW GESTART!

Eengezinshoekwoning type E-04

Deze ruime hoekwoning is gelegen aan de Olmenlaan en heeft een woonoppervlakte van circa 163 m2. De woning kenmerkt zich door moderne gevels met veel details, zoals lamellen frame, kabels voor klimplanten, luifels en verspringende kozijnen. ...

Volledige omschrijving
BOUW GESTART!

Eengezinshoekwoning type E-04

Deze ruime hoekwoning is gelegen aan de Olmenlaan en heeft een woonoppervlakte van circa 163 m2. De woning kenmerkt zich door moderne gevels met veel details, zoals lamellen frame, kabels voor klimplanten, luifels en verspringende kozijnen. In de voor- en achtertuin worden hagen geplant en de achtertuin is voorzien van een pergola.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree/hal, gang welke toegang geeft tot de keuken, toiletruimte en trap naar eerste verdieping. De aan de voorzijde gelegen keuken heeft veel lichtinval door groot raampartij. De riante woonkamer is voorzien van een zijraam heeft door de openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin van circa 10 meter diep. In de achtertuin bevindt zich een stenen berging.
Eerste verdieping: overloop, aan de voorzijde zijn de badkamer en slaapkamer gelegen. De complete badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gelegen.
Tweede verdieping: via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer die optioneel ingedeeld kan worden in slaapkamer met badkamer. Het is tevens mogelijk om op deze verdieping twee (slaap)kamers te realiseren. In de technische ruimte bevindt zich de wasmachine aansluiting gelegen.

Bijzonderheden:
- Centrale verwarming middels vloerverwarming, dus geen storende radiatoren meer.
- De woning wordt standaard niet voorzien van een keuken.
- Ruime voor- en achtertuinen
- Fietsenberging en achterom
- Totaal vier slaapkamers
- Veel details in gevels
- Woonoppervlakte ca. 163m2

Share |
Meer woningen
Meer woningen