Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Lindepark, Amstelveen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Lindepark, Amstelveen

Type: Koop
Plaats: Amstelveen
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 317.700 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amstelveen
Info
Het project Lindepark bestaat naast 11 ruime eengezinswoningen uit 38 appartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. Lindepark ligt in het Keizer Karelpark, een karakteristieke Amstelveense wijk direct ten zuiden van het Stadshart. Een groot aanbod aan winkels en cultuur is dus nabij, en vanuit ...

Volledige omschrijving
Het project Lindepark bestaat naast 11 ruime eengezinswoningen uit 38 appartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. Lindepark ligt in het Keizer Karelpark, een karakteristieke Amstelveense wijk direct ten zuiden van het Stadshart. Een groot aanbod aan winkels en cultuur is dus nabij, en vanuit Lindepark is Amsterdam of de rijksweg A9 vlot te bereiken, evenals als het centrale busstation. Via dit knooppunt van openbaar vervoer is Amstelveen verbonden met Schiphol, Amsterdam (sneltram) en Amsterdam Zuid-Oost, Haarlem of Aalsmeer.

De fraaie inpassing in de bestaande omgeving zorgt voor een goede combinatie van het charmante en groene Keizer Karelpark met de nabijheid van alle Amstelveense en Amsterdamse voorzieningen en de comfortabele voordelen van nieuwbouw. Ruime plafondhoogten, zeer goed geïsoleerde en onderhoudsarme woningen, een luxueuze entree en een fraaie architectuur maken het beeld compleet. Elk appartement heeft een fraai terras en beschikt over een privé (fietsen)berging in de kelder. Een aantal appartementen beschikt tevens over een parkeerplaats in de kelder.

De twee kleinschalige gebouwen met appartementen zijn aan de Lindenlaan gerealiseerd en hebben als naam  Zomer- en Winterlinde gekregen. De gebouwen zijn identiek op de ingang van de ondergelegen parkeergarage na. De kleinschaligheid blijkt uit het feit dat er per verdieping slecht 3 of 4 appartementen zijn gesitueerd. Een uitgebreide brochure van het project is beschikbaar.

Omgeving
Begane grond:
Centrale hal met brievenbussen en bellentableau met videofooninstallatie. Vanuit de centrale hal is toegang tot de lift en het trappenhuis naar de verdiepingen en het trappenhuis naar de parkeerkelder en fietsenberging.

Indeling appartement:
Entree/hal met meterkast en...

Volledige omschrijving
Begane grond:
Centrale hal met brievenbussen en bellentableau met videofooninstallatie. Vanuit de centrale hal is toegang tot de lift en het trappenhuis naar de verdiepingen en het trappenhuis naar de parkeerkelder en fietsenberging.

Indeling appartement:
Entree/hal met meterkast en toegang tot de bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, separaat toilet en de ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche en tegelwerk. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de twee ruime slaapkamers (17,5 m² en 17 m²). De ruime woonkamer met open keuken is voorzien van een fraai hoekraampartij met ramen en deuren van vloer tot plafond, zodat er zeer veel licht in het appartement komt. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon van 13 m² met ligging op het noordwesten. Hier kunt u heerlijk genieten van de ochtendzon, maar ook van het eind van de middag tot zonsondergang.

Bijzonderheden:
- Centrale verwarming middels vloerverwarming, dus geen storende radiatoren meer
- De appartementen zijn voorzien van complete badkamer en separaat toilet
- Woonoppervlakte ca. 109 m²
- Balkon ca. 13 m² op het noordwesten
- Appartement is voorzien van afgewerkte wanden en laminaatvloer

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
01-10-2014 Woningen 4 woning(en) 1 woning(en)
23-09-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
15-08-2014 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
15-08-2014 Prijs € 313.500 € 317.700
29-07-2014 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
23-07-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
23-07-2014 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
23-07-2014 Woningen 6 woning(en) 4 woning(en)
18-04-2014 Woningen 7 woning(en) 6 woning(en)
17-04-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
17-04-2014 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
15-04-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
15-04-2014 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
19-03-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen