Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Lindepark, Amstelveen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Lindepark, Amstelveen

Type: Koop
Plaats: Amstelveen
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 435.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amstelveen
Info
BOUW GESTART!

De verkoop van het project Lindepark verloopt zeer voorspoedig.

Het project Lindepark bestaat naast 11 ruime eengezinswoningen uit 38 appartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. Lindepark ligt in het Keizer Karelpark, een karakteristieke Amstelveense wijk d...

Volledige omschrijving
BOUW GESTART!

De verkoop van het project Lindepark verloopt zeer voorspoedig.

Het project Lindepark bestaat naast 11 ruime eengezinswoningen uit 38 appartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. Lindepark ligt in het Keizer Karelpark, een karakteristieke Amstelveense wijk direct ten zuiden van het Stadshart. Een groot aanbod aan winkels en cultuur is dus nabij, en vanuit Lindepark is Amsterdam of de rijksweg A9 vlot te bereiken, net als het centrale busstation. Via dit knooppunt van openbaar vervoer is Amstelveen verbonden met Schiphol, Amsterdam (sneltram) en Amsterdam Zuid-Oost, Hoofddorp, Haarlem of Aalsmeer.

De fraaie inpassing in de bestaande omgeving zorgt voor een goede combinatie van het charmante en groene Keizer Karelpark, de nabijheid van alle Amstelveense en Amsterdamse voorzieningen en de comfortabele voordelen van nieuwbouw. Ruime plafondhoogten, zeer goed geïsoleerde & onderhoudsarme woningen, een luxueuze entree en een fraaie architectuur maken het beeld compleet. Elk appartement heeft een fraai terras en beschikt over een inbegrepen berging en parkeerplaats in de kelder.

De twee kleinschalige gebouwen met appartementen worden aan de Lindenlaan gerealiseerd en hebben als naam  Zomer- en Winterlinde gekregen. De gebouwen zijn identiek op de ingang van de ondergelegen parkeergarage na. Een uitgebreide brochure van het project is beschikbaar en onderstaand vindt u een beknopte omschrijving van één van de woningtypes. Met plezier maken wij met u een oriënterende afspraak om alle aspecten van een eventuele koop te bespreken.

Omgeving
BOUW GESTART!

De verkoop van het project Lindepark verloopt zeer voorspoedig.

Vierkamermaisonnette type 07

Aan het Lindepark achter de Lindelaan worden twee gebouwen met appartementen gerealiseerd. De Zomer- en Winterlinde. De gebouwen zijn identiek op de parkeergarage na e...

Volledige omschrijving
BOUW GESTART!

De verkoop van het project Lindepark verloopt zeer voorspoedig.

Vierkamermaisonnette type 07

Aan het Lindepark achter de Lindelaan worden twee gebouwen met appartementen gerealiseerd. De Zomer- en Winterlinde. De gebouwen zijn identiek op de parkeergarage na en hebben elk een parkeergarage onder het gebouw. In de parkeergarage is voor elk appartement een parkeerplaats inbegrepen.

Op de derde en vierde verdieping van de gebouwen ligt deze
4-kamermaisonnette.

De indeling is als volgt:
De entree/hal bevindt zich op de derde verdieping en biedt toegang tot de woonkamer. De aangrenzende keuken biedt plaats voor een eettafel en geeft toegang tot het balkon. Een tweede gang leidt naar de twee slaapkamers en complete badkamer, separaat toilet en technische ruimte met wasmachine aansluiting. Via de trap in de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer op de vierde verdieping van het gebouw. Deze ruime slaapkamer heet een inloopkast en toegang tot een circa 40 m2 groot terras.

Bijzonderheden:
- Centrale verwarming middels vloerverwarming, dus geen storende radiatoren meer.
- De appartementen worden standaard niet voorzien van een keuken.
- Fietsenberging en parkeerplaats in garage inbegrepen
- Lift en trappenhuis
- Woonoppervlakte ca. 136 m2
- Twee zuid-westelijk gelegen terrassen

Share |
Meer woningen
Meer woningen