Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hoge Hoek Fase 1, Berkel-Enschot Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hoge Hoek Fase 1, Berkel-Enschot

Type: Koop
Plaats: Berkel-Enschot
Aantal: 3
Soort: Geschakeld
Prijs: € 270.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Berkel-Enschot
Info
Wonen in Hoge Hoek in Berkel-Enschot. Dat is thuiskomen in een hoogwaardige nieuwbouwwoning in een prachtige omgeving nabij Tilburg. Kenmerkend voor Hoge Hoek is de typische dorpse bebouwing, met veel verschillende woningtypen en waar geen enkele hoek van de straat lijkt op de andere. Het stedenbouwkundig ...

Volledige omschrijving
Wonen in Hoge Hoek in Berkel-Enschot. Dat is thuiskomen in een hoogwaardige nieuwbouwwoning in een prachtige omgeving nabij Tilburg. Kenmerkend voor Hoge Hoek is de typische dorpse bebouwing, met veel verschillende woningtypen en waar geen enkele hoek van de straat lijkt op de andere. Het stedenbouwkundig plan van Hoge Hoek is geïnspireerd op de verkavelingsstructuur van het landschap. Blokken 04, 11 en 13 zijn in verkoop. In blok 04 worden 24 woningen gebouwd, in blok 11 worden 23 woningen gebouwd en in blok 13 zijn 13 woningen voorzien.

De bouw van de eerste fase is reeds gestart en bestaat uit de blokken 04 en 11. Er zijn nog diverse woningen te koop in deze fase. De 47 woningen van deze blokken 04 en 11, worden vanaf het tweede kwartaal 2013 opgeleverd.

Omgeving
Type G1 is de ‘grote broer’ van type G, het ontwerp is identiek met het grote verschil dat de woonkamer en keuken standaard zijn uitgebouwd tot aan de achterzijde van de slaapkamer. Ook het hellende dak wordt doorgetrokken over de uitbouw, de woning wordt daardoor hoger met het voordeel dat er ...

Volledige omschrijving
Type G1 is de ‘grote broer’ van type G, het ontwerp is identiek met het grote verschil dat de woonkamer en keuken standaard zijn uitgebouwd tot aan de achterzijde van de slaapkamer. Ook het hellende dak wordt doorgetrokken over de uitbouw, de woning wordt daardoor hoger met het voordeel dat er flink meer ruimte ontstaat op de verdieping.

(Type G is een semi-bungalow die deel uitmaakt van een rij van drie. Op de begane grond zijn de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, open keuken, hoofdslaapkamer en badkamer te vinden. De woonkamer kan optioneel worden uitgebouwd, waardoor een grotere woonruimte ontstaat. De badkamer heeft een raam aan de voorzijde van de woning en daarmee een prettige en natuurlijke lichtinval. De verdieping heeft twee extra slaapkamers. Eén van de hoekpercelen heeft twee eigen parkeerplaatsen en een carport; voor de overige woningen is voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het huis, bereikbaar via de tuin.)

Gelegen in blok 11.

Share |
Meer woningen
Meer woningen