Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Vogelenzang, fase 1, Rhenen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Vogelenzang, fase 1, Rhenen

Type: Koop
Plaats: Rhenen
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 359.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Rhenen
Info
Locatie Vogelenzang
Op het terrein van de voormalige kalkzandsteen fabriek Vogelenzang en de voormalige busremise van Connexxion ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling in samenwerking Van Wijnen Oost B.V. een nieuwbouwplan van ca. 250 woningen en appartementen in verschillende prijsklassen...

Volledige omschrijving
Locatie Vogelenzang
Op het terrein van de voormalige kalkzandsteen fabriek Vogelenzang en de voormalige busremise van Connexxion ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling in samenwerking Van Wijnen Oost B.V. een nieuwbouwplan van ca. 250 woningen en appartementen in verschillende prijsklassen. 

De locatie van project Vogelenzang is met haar ligging de teen van de Grebbeberg en aan de noordkant van de Rijn gelegen in een fantastische groene en waterrijke omgeving. Het plan grenst direct aan de ruim 5 ha bestrijkende waterplas.

Rhenen
Helemaal in het uiterste zuid-oostelijke puntje van de provincie Utrecht ligt de gemeente Rhenen. Een historische stad aan de Nederrijn, in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Als u Rhenen vanuit de Betuwe binnenrijdt waant u zich een beetje in het buitenland door de hoogteverschillen in het landschap. In de historische benedenstad vindt u smalle pittoreske straatjes en pleintjes. De restanten van de eeuwenoude stadswallen en de markante Cunerakerk met toren.

Bereikbaarheid
Rhenen is goed bereikbaar via trein en bus. Het NS-station ligt op vijf minuten lopen van het centrum van Rhenen en van Ouwehands Dierenpark. Ook per auto is Rhenen goed bereikbaar vanaf de A12 (Utrecht-Arnhem) en de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Maar als u het rustiger aan wilt doen, dan kiest u natuurlijk voor de mooie route langs de rivier (N225).

Grebbeberg en omgeving
Op de Grebbeberg ligt de erebegraafplaats die herinnert aan de zware strijd die is geleverd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ieder jaar op 4 mei vindt hier de Dodenherdenking plaats. Aan de voet van de berg ligt een groot rivier-oeverreservaat van 120 ha., genaamd de Blauwe Kamer. Het Grebbebos, waar u heerlijk kunt wandelen, biedt prachtige vergezichten op de 50 meter lager gelegen Rijn en Betuwe.

Ouwehands dierenpark
En natuurlijk vindt u op de Grebbeberg het grote, moderne dierenpark "Ouwehand" met het unieke Berenbos en Tijgerbos, en waar u oog-in-oog met een ijsbeer kunt staan.

Omgeving
Het Vogelenzangterrein ligt aan de voet van de Grebbeberg. Voor lokaal bekende mensen is het geen geheim, maar het prachtige Vogelenzangmeer is voor de passant die zich door Rhenen beweegt over de geëigende wegen niet zichtbaar. Tenzij men op een van de bospaden op de Grebbeberg heeft gewandend en tussen d...

Volledige omschrijving
Het Vogelenzangterrein ligt aan de voet van de Grebbeberg. Voor lokaal bekende mensen is het geen geheim, maar het prachtige Vogelenzangmeer is voor de passant die zich door Rhenen beweegt over de geëigende wegen niet zichtbaar. Tenzij men op een van de bospaden op de Grebbeberg heeft gewandend en tussen de bomen een glimp van het meer heeft weten op te vangen. Direct aan dit meer wordt nieuwbouwproject Vogelenzang gebouwd met prachtige on Nederlands aandoende uitzichten.

Appartementencomplex
Direct aan het Vogelenzangmeer wordt een kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd. In totaal komen in het complex 7 appartementen verdeeld over 3 typen:
  • 143 m2 appartement met 3 slaapkamers
  • 160 m2 appartement met 3 slaapkamers
  • 208 m2 penthouse met 3 slaapkamers en 2 badkamers
Deze appartementen zijn ontworpen nadat aan belangstellenden is gevraagd wat zij belangrijk vinden in het ontwerp. Dit leidde tot appartementen met royale terrassen en 2 parkeerplaatsen in de garage onder het gebouw, allemaal met uitzicht op het prachtige Vogelenzangmeer. Als u een appartement koopt, zal een persoonlijk gesprek met de architect volgen. Tijdens dit gesprek wordt de indeling van het appartement aangepast aan uw wensen.

.

Type A
Dit appartement heeft een ruime woonkamer met een grote open woonkeuken, een riant balkon, een masterbedroom, 2 (slaap)kamers, grote badkamer met bad, douche en 2e toilet.
Type B
Dit appartement heeft een ruime L-vormige living met open woonkeuken, grote slaapkamers, riante badkamer met bad, separate douche, 2e toilet en een royaal terras.

Share |
Meer woningen
Meer woningen