Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Waterkroon, Houten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Waterkroon, Houten

Type: Koop
Plaats: Houten
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 319.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Houten
Info
Waterkroon is een kleinschalig project van 18 woningen, aan de rand van een van de jongste nieuwbouwwijken van Houten, de Hoon. In dit unieke plan worden 8 eengezinswoningen, 4 hoekwoningen, 4 2 onder 1 kapwoningen en 2 'specials' gebouwd. 

De Hoon
De Hoon is een...

Volledige omschrijving
Waterkroon is een kleinschalig project van 18 woningen, aan de rand van een van de jongste nieuwbouwwijken van Houten, de Hoon. In dit unieke plan worden 8 eengezinswoningen, 4 hoekwoningen, 4 2 onder 1 kapwoningen en 2 'specials' gebouwd. 

De Hoon
De Hoon is een unieke waterrijke wijk in de Hoonpolder, dichtbij het Amsterdam Rijnkanaal. Waterkroon is de 'Kroon van de Hoon', de afsluiting van nieuwbouw in deze waterrijke omgeving.
 
Houten
De gemeente Houten bestaat, in haar huidige vorm, sinds 1962. Het is van oudsher een agrarische gemeente. Binnen de gemeentegrenzen liggen 4 kerkdorpen: Houten en 't Goy ten noorden van het Amsterdam-Rijnkanaal, Schalkwijk en Tull en 't Waal ten zuiden ervan. Veel mensen vinden Houten een prettige plaats om te wonen. Er is veel groen, veel waterpartijen, veel (speel)ruimte, zeer fietsvriendelijk en een prettige sfeer voor zowel kinderen als ouderen.

Bereikbaarheid
De gemeente Houten ligt zeer centraal, ten zuidoosten van Utrecht, tussen de Rijkswegen A12, A27 en de rivier de Lek. Via afslag 'De Staart' is de aansluiting op de Rijksweg A27 bereikbaar. De gemeente Houten werkt momenteel samen met de buurgemeente Bunnik aan een 2e aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12. Bovendien beschikt Houten over een eigen NS station. Houten ligt aan de spoorlijn Utrecht - Tiel - 's-Hertogenbosch – Breda.

Omgeving
Waterkroon is een kleinschalig project aan de rand van de Hoon, een van de jongste nieuwbouwwijken in de gemeente Houten. Hier worden 18 woningen gebouwd: eengezinswoningen, 2 onder 1 kapwoningen en 2 'specials'. De Hoon is een unieke waterrijke wijk, gelegen in de Hoonpolder en dichtbij het Amst...

Volledige omschrijving
Waterkroon is een kleinschalig project aan de rand van de Hoon, een van de jongste nieuwbouwwijken in de gemeente Houten. Hier worden 18 woningen gebouwd: eengezinswoningen, 2 onder 1 kapwoningen en 2 'specials'. De Hoon is een unieke waterrijke wijk, gelegen in de Hoonpolder en dichtbij het Amsterdam Rijnkanaal.

Hoekwoningen
De fraaie hoekwoning (type A5) heeft een over 2 woonlagen doorgetrokken erker aan de zijkant met openslaande deuren naar de tuin. Het eetgedeelte vormt de verbinding tussen de open keuken en de riante living. Boven zijn er maar liefst 4 slaapkamers, waarvan 1 op zolder. Tevens beschikt de zolder over een aparte was- en bergruimte.

Kenmerken hoekwoningen A2, A4 en A5
  • Bouwnummer 7 nog te koop: type A4
  • Type A2 en A5 zijn verkocht
  • Entree aan voorzijde van de woning
  • Royale living met open keuken aan de voorzijde
  • Erker met openslaande deuren naar de tuin
  • 3 slaapkamers op de 1e verdieping
  • Badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet
  • Multifunctionele zolder met extra slaapkamer en afgesloten was- en bergruimte.

Share |
Meer woningen
Meer woningen