Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Waterkroon, Houten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Waterkroon, Houten

Type: Koop
Plaats: Houten
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 479.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Houten
Info
Waterkroon is een kleinschalig project van 18 woningen, aan de rand van een van de jongste nieuwbouwwijken van Houten, de Hoon. In dit unieke plan worden 8 eengezinswoningen, 4 hoekwoningen, 4 2 onder 1 kapwoningen en 2 'specials' gebouwd. 

De Hoon
De Hoon is een...

Volledige omschrijving
Waterkroon is een kleinschalig project van 18 woningen, aan de rand van een van de jongste nieuwbouwwijken van Houten, de Hoon. In dit unieke plan worden 8 eengezinswoningen, 4 hoekwoningen, 4 2 onder 1 kapwoningen en 2 'specials' gebouwd. 

De Hoon
De Hoon is een unieke waterrijke wijk in de Hoonpolder, dichtbij het Amsterdam Rijnkanaal. Waterkroon is de 'Kroon van de Hoon', de afsluiting van nieuwbouw in deze waterrijke omgeving.
 
Houten
De gemeente Houten bestaat, in haar huidige vorm, sinds 1962. Het is van oudsher een agrarische gemeente. Binnen de gemeentegrenzen liggen 4 kerkdorpen: Houten en 't Goy ten noorden van het Amsterdam-Rijnkanaal, Schalkwijk en Tull en 't Waal ten zuiden ervan. Veel mensen vinden Houten een prettige plaats om te wonen. Er is veel groen, veel waterpartijen, veel (speel)ruimte, zeer fietsvriendelijk en een prettige sfeer voor zowel kinderen als ouderen.

Bereikbaarheid
De gemeente Houten ligt zeer centraal, ten zuidoosten van Utrecht, tussen de Rijkswegen A12, A27 en de rivier de Lek. Via afslag 'De Staart' is de aansluiting op de Rijksweg A27 bereikbaar. De gemeente Houten werkt momenteel samen met de buurgemeente Bunnik aan een 2e aansluiting op een snelweg. Dit wordt waarschijnlijk de Rijksweg A12. Bovendien beschikt Houten over een eigen NS station. Houten ligt aan de spoorlijn Utrecht - Tiel - 's-Hertogenbosch – Breda.

Omgeving
Waterkroon is een kleinschalig project aan de rand van de Hoon, een van de jongste nieuwbouwwijken in de gemeente Houten. Hier worden 18 woningen gebouwd: eengezinswoningen, 2 onder 1 kapwoningen en 2 'specials'. De Hoon is een unieke waterrijke wijk, gelegen in de Hoonpolder en dichtbij het Amst...

Volledige omschrijving
Waterkroon is een kleinschalig project aan de rand van de Hoon, een van de jongste nieuwbouwwijken in de gemeente Houten. Hier worden 18 woningen gebouwd: eengezinswoningen, 2 onder 1 kapwoningen en 2 'specials'. De Hoon is een unieke waterrijke wijk, gelegen in de Hoonpolder en dichtbij het Amsterdam Rijnkanaal.

2 onder 1 kapwoningen
Aan de westkant van het plan komen de vier 2 onder 1 kapwoningen met diepe tuinen aan het water. Beeldbepalend is de hoge gevel, de donkere metselsteen en de robuust oranje-rode kap. Een ander opvallend gevelaspect zijn de grote glazen puien waardoor er veel lichtinval ontstaat. De mooie Franse balkonhekken op de verdieping maken het gevelbeeld af.
Kenmerken 2 onder 1 kapwoning
  • De woningen staan op ruime kavels.
  • De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning.
  • Zowel aan de voor- als achterkant bevindt zich een terras, toegankelijk door openslaande deuren.
  • Dankzij 5 slaapkamers zijn de woningen uitermate geschikt voor gezinnen.
  • Aangebouwde gemetselde garage, met aan de achterzijde een extra deur.

Share |
Meer woningen
Meer woningen