Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oostpoort 7, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oostpoort 7, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 3
Soort: Appartement
Prijs: € 345.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Oostpoort is een inspirerende nieuwe wijk in Amsterdam-Oost, tussen Watergraafsmeer en het Oosterpark. Sfeervol door de combinatie van historische gebouwen van de voormalige Oostergasfabriek en vooruitstrevende nieuwbouw. Oostpoort is een mix van wonen, winkelen, leren, werken, sporten, muziek maken, cultu...

Volledige omschrijving
Oostpoort is een inspirerende nieuwe wijk in Amsterdam-Oost, tussen Watergraafsmeer en het Oosterpark. Sfeervol door de combinatie van historische gebouwen van de voormalige Oostergasfabriek en vooruitstrevende nieuwbouw. Oostpoort is een mix van wonen, winkelen, leren, werken, sporten, muziek maken, culturele activiteiten en voorzieningen.

Omgeving
Oostpoort ligt tussen de Linnaeusstraat, de Ringvaart en de Polderweg, op het terrein van de voormalige Oostergasfabriek in Amsterdam-Oost. De sfeer wordt bepaald door onder meer de fabriek en de oude, industriële koolgasstokerij, waarin nu het Sportfondsenbad huist. Op loopafstand liggen restaurant De Kas, het statige Park Frankendael, de gezellige Dappermarkt, het Tropenmuseum en het Oosterpark. Met de fiets bent u binnen een paar minuten bij Artis, de Hortus Botanicus, in De Pijp of het centrum!

Genieten in Oostpoort

Oostpoort heeft veel te bieden als het gaat om genieten. Er komt een modern, autovrij winkelcentrum van 18.000 m2 met horecagelegenheden, terrassen, supermarkten, internationale modeketens en kleine, hippe boetiekjes. Mogelijkheden voor lekker eten en drinken zijn er dus te over. Strijk neer in één van de cafés of op een heerlijk terras aan het water. Met het Oosterpark en het Park Frankendael om de hoek, is ook een groene plek midden in de stad voorhanden.

Voorzieningen

Oostpoort bestaat uit verschillende onderdelen. Als het project af is, zijn er circa 800 koop- en sociale huurwoningen, een groot winkelcentrum, een ondergrondse parkeergarage voor bewoners en bezoekers en bedrijfsruimten (winkels en horecagelegenheden) te vinden. Oostpoort heeft een Brede School (basisonderwijs, peuterspeelzaal, kinderopvang, naschoolse opvang), 2 scholen voor voortgezet onderwijs, en een ouder-en-kind-centrum (OKC). Voor sport kunt u terecht bij de Wethouder Verheyhal, Sportsworld en het Sportfondsenbad.

Ook het Stadsdeelkantoor is gevestigd in Oostpoort. Het ‘Stadsdeelhuis Oost’ is niet alleen de plek waar bestuurders en ambtenaren hun werk doen, het is een ontmoetingsplek voor alle inwoners van het stadsdeel. Naast de ingang bevindt zich Grand Café Arts & Food.

Bereikbaarheid

Oostpoort is uitstekend bereikbaar via de Linnaeusstraat, waar ook tramlijn 9 vanaf het Amstelstation stopt. De wijk ligt op 20 minuten tram-minuten van Amsterdam Centraal Station en het Muiderpoortstation is op loopafstand. Met de auto rijdt u binnen 10 minuten op de ringweg, even later zit u op de snelweg de stad uit.

Omgeving
Een mix van wonen, winkelen, leren, werken, sporten, muziek maken, culturele activiteiten en voorzieningen. Dat is Oostpoort , de nieuwe wijk in Oost-Amsterdam, op het terrein van de voormalige Oostergasfabriek. Oostpoort bestaat uit verschillende onderdelen. Als het project af is, zijn er circa 800 koop- ...

Volledige omschrijving
Een mix van wonen, winkelen, leren, werken, sporten, muziek maken, culturele activiteiten en voorzieningen. Dat is Oostpoort , de nieuwe wijk in Oost-Amsterdam, op het terrein van de voormalige Oostergasfabriek. Oostpoort bestaat uit verschillende onderdelen. Als het project af is, zijn er circa 800 koop- en huurwoningen, een groot winkelcentrum, een ondergrondse parkeergarage voor bewoners en bezoekers en bedrijfsruimten te vinden.Oostpoort 7

Oostpoort 7 bestaat uit 30 ruime en lichte luxe-appartementen met uitzicht op het water of het plein met een zwembad en sportschool naast de deur. De appartementen variëren in grootte van ongeveer 66 m2 tot 261 m2. Gelegen over een of twee woonlagen met twee of drie slaapkamers. Je auto staat bovendien veilig in de parkeergarage onder Oostpoort 11.

Verkoopprijzen vanaf € 350.800 v.o.n.Parkeren

Parkeren in Oostpoort gebeurt grotendeels in de ondergrondse parkeergarage, die plek biedt aan 870 auto’s. Dat betekent ruimte op straat.Meer informatie

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de koopwoningen in Oostpoort? Schrijf u in op .Meer informatie over het gebied is ook te vinden op de website , of in de digitale brochureOCP

Oostpoort is een ontwikkeling van OCP (Ontwikkelingscombinatie Polderweggebied), een samenwerking van Ymere, Stadgenoot en Bouwfonds.

Share |
Meer woningen
Meer woningen