Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Ambtshof, Diepenveen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Ambtshof, Diepenveen

Type: Koop
Plaats: Diepenveen
Aantal: 5
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 274.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Diepenveen
Info
Een prachtig parklandschap in de achtertuin, rust en ruimte en alle voorzieningen bij de hand.  Dat is wonen in 't Ambtshof met slagers, bakkerijen en supermarkten bijna letterlijk om de hoek. 't Ambtshof is gesitueerd aan de rand van het pittoreske centrum van Diepenveen, nabij Deventer.
Volledige omschrijving
Een prachtig parklandschap in de achtertuin, rust en ruimte en alle voorzieningen bij de hand.  Dat is wonen in 't Ambtshof met slagers, bakkerijen en supermarkten bijna letterlijk om de hoek. 't Ambtshof is gesitueerd aan de rand van het pittoreske centrum van Diepenveen, nabij Deventer.

Diepenveen
Dit rustieke, groene dorp ligt middenin een prachtig landschap met talrijke fraaie landgoederen en wandelterreinen, zoals de Haere, de Hoge Kamp, de Hei, het Nijendal en het Wijnbergen. U kunt er prachtige wandelingen en fietstochten maken langs de Uiterwaarden en richting de Ijssel. Op een steenworp afstand, verscholen in landgoed De Hoek, vindt u een prachtige golfbaan.

Dorpshart
Diepenveen biedt gevarieerde voorzieningen op dorpsniveau, zoals scholen, een bibliotheek, een huisartsen- en tandartsenpraktijk, een dorpshuis, cafés en een gymzaal/sportveld. Daarnaast zijn alle voorzieningen voorhanden die de levendigheid van en de binding met het eigen dorp versterken, zoals de winkels, de horeca en andere sociaal-culturele, medische en commerciële voorzieningen.

Verenigingen
Diepenveen heeft een rijk verenigingsleven. Er zijn diverse sportsclubs te vinden, onder meer voor voetbal, golf, tennis en paardrijden. Verder beschikt het dorp over een natuurijsbaan. Evenementen met regionale aantrekkingskracht zijn de jaarlijkse Oranjebraderie, de rommelmarkt op de 2e zaterdag in september in het Hof van Salland en in december de kerstmarkt met een levende kerststal en het kerstconcert op het plein bij de Dorpskerk.

Bereikbaarheid
Diepenveen ligt tussen de A50 en A1 in en heeft zo diverse uitvalmogelijkheden. Via de N337 bent u met een half uurtje in Zwolle en met 10 minuten zit u op de A1.
Voor openbaar vervoer is Diepenveen aangewezen op buslijn 161 (Deventer-Zwolle).

Omgeving
Wonen op een schitterende locatie tussen de Diepenveense landgoederen en bij de oude dorpskern van Diepenveen. Dat is wonen in 't Ambtshof. Er zijn 9 zeer royale kavels beschikbaar, waarop u uw villa kunt bouwen. U heeft de keuze uit 8 luxe villa's, elk met een andere uitstraling: modern, boerder...

Volledige omschrijving
Wonen op een schitterende locatie tussen de Diepenveense landgoederen en bij de oude dorpskern van Diepenveen. Dat is wonen in 't Ambtshof. Er zijn 9 zeer royale kavels beschikbaar, waarop u uw villa kunt bouwen. U heeft de keuze uit 8 luxe villa's, elk met een andere uitstraling: modern, boerderijachtig of als een oud herenhuis. Kies uit  de villa die bij u past.

Op de  kunt u zien welke villa's op welke kavel gebouwd kunnen worden.

Uw villa op maat
Laat uw villa volledig bouwen naar uw eigen stijl en smaak. Bespreek uw wensen met de woningsadviseurs van onze dochteronderneming Brummelhuis. Het uitdenken, ontwerpen en geheel naar eigen smaak realiseren van een huis op maat, is voor veel mensen de ultieme wens. Samen met Brummelhuis kunt zelf bepalen hoe uw villa er tot in detail uit komt te zien. Vragen over indeling, afwerking en detaillering lost u samen met Brummelhuis op en verwerkt u in en rond uw eigen droomvilla.

De villa's zijn ontworpen door Brummelhuis. Voor alle villa's geldt dat:
  • De villa's passen binnen de regelgeving en zijn goedgekeurd door de gemeente Deventer
  • De bouwaanvraag kan vlot worden uitgewerkt en ingediend.
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen