Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:JongMarQuant, Pijnacker Powered by Niki
Nieuwbouw:
JongMarQuant, Pijnacker

Plaats: Pijnacker
Aantal: 96
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Zuid-Holland | Pijnacker
Info
Dynamisch wonen tussen Roterdam en Den Haag!
Zie je het al voor je? Wonen in een nieuwe, eigentijdse wijk nabij het bruisende stadsleven? Een wijk waarin je alle ruimte hebt om te wonen en leven, dichtbij alle voorzieningen? Dat is wonen in Keijzershof, in het zuiden van Pijnacker. In...

Volledige omschrijving
Dynamisch wonen tussen Roterdam en Den Haag!
Zie je het al voor je? Wonen in een nieuwe, eigentijdse wijk nabij het bruisende stadsleven? Een wijk waarin je alle ruimte hebt om te wonen en leven, dichtbij alle voorzieningen? Dat is wonen in Keijzershof, in het zuiden van Pijnacker. In het Centrum van deze wijk verrijst een rijke mix aan woningen, waaronder 96 carréappartementen van Jong MarQuant.
 
Jong MarQuant is een carrévormig gebouw met 96 appartementen. Het gebouw heeft een zongunstige orientatie en ligt fraai ingeklemd tussen water en groen. De metrohalte Pijnacker Zuid ligt op een steenworp afstand.

Woningtypes
De vorm en orientatie van Jong MarQuant zijn gebaseerd op bewezen projecten van Heijmans; het exterieur wordt ingevuld door een architectenbureau. Op deze manier realiseert Heijmans functionele, efficient te ontwikkelen en dus betaalbare appartementen met een eigen sfeer en identiteit.

Jong MarQuant biedt ruimte aan zes verschillende woningtypes. Van knusse tweekamerappartementen met een oppervlakte van 46 m² tot ruim opgezette vierkamerappartementen van maar liefst 93 m². Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt, inclusief sanitair en tegelwerk. Als bewoner van Jong MarQuant beschik je bovendien over een privebalkon en een berging voor de fiets op de begane grond van het gebouw. Op het binnenterrein is voldoende parkeergelegenheid op afgesloten terrein.
 
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen